Οι αγώνες μας συσπειρώνουν! Οι νίκες μας δυναμώνουν! Δώσαμε πολλούς, νικήσαμε, νιώθουμε υπερήφανοι! Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ!!!

Η ομάδα μας για 11η σεζόν θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα διεκδικώντας νίκες και διακρίσεις. Με τον κόσμο στο πλευρό της να της δίνει περισσότερη δύναμη. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Τα εμπόδια που έβαλαν οι συνθήκες των δύο τελευταίων χρόνων έχουν ξεπεραστεί και όλοι οι φίλαθλοι έχουν ξανά θέση στο γήπεδο. Στο πλευρό της ομάδας. ΜΙΑ ΦΩΝΗ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Το γεμάτο γήπεδο είναι ο στόχος μας και καλούμε όλους τους ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥΣ στο πλευρό της ομάδας, ανοίγοντας τις πόρτες του γηπέδου μας σε όλους, με τα φθηνότερα εισιτήρια διαρκείας της κατηγορίας!

Επιβραβεύοντας όσους ήταν «πιστοί» τα τελευταία χρόνια, τους παλιούς κατόχους, για τους οποίους ισχύουν οι ίδιες περσινές τιμές.

Δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να αποκτήσουν διαρκείας από εφέτος με ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Με τιμές προσιτές σε όλο τον κόσμο:

 

ΠΑΛΙΟΙ – ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, δίνεται η δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση που είχαν, διαφορετικά θα αποδεσμευθούν από τις 31 Ιουλίου. Θα λάβουν στο mail που είχαν δηλώσει ενημέρωση για τα στοιχεία εισόδου στην πλατφόρμα

Όλοι οι φίλαθλοι δημιουργώντας νέο λογαριασμό στην πλατφόρμα μπορούν να αγοράσουν νέο εισιτήριο διαρκείας από τώρα επιλέγοντας από τις ελεύθερες θέσεις.

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ/ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θέλουμε τις γυναίκες και τη νέα γενιά φιλάθλων στο πλευρό της ομάδας μας, προσφέροντάς τους ισχυρό κίνητρο με έκπτωση από 30% έως και 40% στις Θύρες VIP, 1, 2, 4 και 4Α..

Αφορά παιδιά/εφήβους που γεννήθηκαν από 01.01.2007 και μετά. ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ.

Η αγορά γίνεται από τον ασκούντα την γονική του μέριμνα. Για την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωμένοι να φέρουν αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης και πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, με ευθύνη του ασκούντα τη γονική μέριμνα.

 

ΕΝΑΡΞΗ

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ανοίγει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022.

Η αγορά γίνεται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.

Ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Super League 2022-2023 (κανονικής διάρκειας – Play-offs ή Play-outs) και τον πρώτο εντός έδρας αγώνα κυπέλλου Ελλάδας.

Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα μας στην ενότητα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θα οδηγηθείτε σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον όπου με απλά βήματα συμπληρώνετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν και ανανεώνετε ή αγοράζετε νέο εισιτήριο διαρκείας.

Αγόρασε εδώ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά με κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες). Δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης έως και 6 άτοκες δόσεις.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Με την ολοκλήρωση της αγοράς ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να τυπώσει ή να κατεβάσει στο κινητό του το αποδεικτικό με το οποίο μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο από τη Θύρα που επέλεξε.

Προστατεύουμε το περιβάλλον, μειώνουμε τη χρήση χαρτιού – πλαστικού, επιλέγοντας ηλεκτρονικό εισιτήριο!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα χρησιμοποιούν την Θύρα 5. Έτσι είναι ελεύθερες προς διάθεση οι θέσεις στην Θύρα 6 στο πέταλο του γηπέδου μας.

Η Θύρα 3 θα διατεθεί για τη ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία μαθητών και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tο προσωπικό μας θα παρέχει τεχνική υποστήριξη σε φιλάθλους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αγοράς εισιτηρίου διαρκείας μέσω της ψηφιακής μας πλατφόρμας. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Τηλέφωνο: 26410 29584 (εργάσιμες ημέρες και ώρες: 9.00-16.00)

email: info@panetolikos.gr