Λαμία: Ανανέωσε ο Τζανδάρης, ανακοίνωσε Σλίβκα, Γκοράνοφ, επιβεβαίωση με Μπάμπη!

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν τον Ιβάν Γκοράνοφ. Πρόκειται για 30χρονο Βούλγαρο αριστερό μπακ που πέρσι αγωνιζόταν στη Λέφσκι Σόφιας (21 συμμετοχές) ως δανεικός από τη Βελγική Σαρλερουά.

Παράλληλα, έγιναν γνωστές δύο ακόμα προσθήκες, μετά τους Γιακουμάκη, Τσιλούλη, Ντε Βισέντι. Ανακοινώθηκε ο πρώην αμυντικός μέσος της ΑΕΚ, Πάρης Μπάμπης, αλλά και ο πρώην μέσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Bικίντα Σλίβκα.

Τέλος, μια ακόμα ανανέωση στην Λαμία. Ο Φάνης Τζανδάρης θα φοράει τα «κυανόλευκα» και την επόμενη σεζόν, με τον Έλληνα αμυντικό μέσο να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας.

ΟΦΗ: «Σεφτέ» με Ντιουσέ, το απίστευτο στατιστικό του Σενεγαλέζου!

Πρώτη μεταγραφή για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ασανέ Ντιουσέ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος που την περασμένη σεζόν ήταν στην Σεντ Ετιέν αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα (101 λεπτά) με την πρώτη ομάδα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ηρακλείου. H Γαλλική ομάδα δαπάνησε πέντε εκ. ευρώ το 2019 για να τον πάρει από την Έμπολι, αλλά ο Ντιουσέ δεν κατάφερε να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσαν οι Στεφανουά και πριν λιγο καιρό έμεινε ελεύθερος.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει ένα απίστευτο (αρνητικό) στατιστικό. Και στις τέσσερις ομάδες που έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο, έχουν υποβιβαστεί επί ημερών του! Έμπολι, Κιέβο, Ανκαραγκουτσού και Σεντ Ετιέν έχουν πέσει κατηγορία.

Aτρόμητος: Νέο «όχι» για Χαρίση στη Σίβασπορ

Nέα βελτιωμένη πρόταση της Σίβασπορ για τον Χαρίση απέρριψε ο Ατρόμητος. Οι δύο πλευρές διαφώνησαν στον τρόπο καταβολής των χρημάτων για την μεταγραφή και όλα δείχνουν οτι το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Έλληνας μέσος στην Τουρκία ναυαγεί οριστικά.

Παναιτωλικός: Ζοάο Πέδρο και επιβεβαίωση Sportime!

Zoάο Πέδρο με έξι μήνες καθυστέρηση στο Αγρίνιο! Ο Παναιτωλικός προς επιβεβαίωση του Sportime, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 25άχρονου Πορτογάλου επιθετικού, Ζοάο Πέδρο, με καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου, που είχε απασχολήσει και τον Ιανουάριο. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην Πάσος Φερέιρα, σημειώνοντας δύο γκολ σε 21 συμμετοχές.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ονόματα που δεν «παίζουν»

Το Sportime αποκάλυψε οτι ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη και ο νεαρός στόπερ θα ταξιδέψει την Παρασκευή (15/7) στην Πολωνία για να ενταχθεί στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, ονοματα που κυκλοφορούν ως μεταγραφικοί στόχοι των Ηπειρωτών δεν «παίζουν». Άγνοια από πλευράς ΠΑΕ για τον Αργεντίνο Νικολας Μούσκιο, καθώς και για τα περί ενδιαφέροντος για Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό. Με την απόκτηση του Μπαγκαλιάνη κλείνει η θέση των στόπερ. Οι επόμενες κινήσεις αφορούν σε ένα κεντρικό μέσο, έναν εξτρέμ και έναν φορ που μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά». Για τον τελευταίο αναμένονται σύντομα εξελιξεις.