Ο ΑΟ Αγρινίου είναι μία από τις ομάδες που ελίσσονται στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να εξετάζει συνεχώς παίκτες που μπορούν να ταιριάξουν στο ανταγωνιστικό σύνολο που θέλει να φτιάξει ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι Αιτωλοακαρνάνες διαθέτουν μεγαλύτερο μπάτζετ και θέλουν να εμπιστευτούν νεαρούς παίκτες, την στιγμή που πέρα από τους ξένους αθλητές θα αποκτηθούν και μερικοί έμπειροι Έλληνες.

Ένας από τους εξελίξιμους καλαθοσφαιριστές που τσεκάρει ο ΑΟΑ είναι ο Γιάννης Μερμίγκης, ο οποίος στην rookie του σεζόν στην Α2 έκλεψε την παράσταση με την φανέλα του Οίακα Ναυπλίου. Ο 19χρονος άσος ήταν ο δεύτερος επιθετικός πόλος της ομάδας της Αργολίδας μετά τον Igor Cvorovic, μετρώντας 15,3 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μερμίγκης είναι πολύ ικανός στο iso παιχνίδι, δίνοντας πολλές λύσεις επιθετικά στην φτωχή επιθετικά μηχανή του συνόλου του Χάρη Κουλουριώτη. Μάλιστα το basketblog.gr τον είχε επιλέξει ως τον καλύτερο SF της Α2 από τους παίκτες που είχαν γεννηθεί από το 2000 κι έπειτα. Τέλος δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει (ακόμα) κάτι προχωρημένο μεταξύ των δύο πλευρών με την τελική έκβαση της υπόθεσης να αναμένεται στα επόμενα 24ωρα.