Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος με ανακοίνωσή του, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους  ο σύλλογος δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της  ΕΠΣΑ που αρχίζει τον Σεπτέμβριο. Επίσης ευχαριστεί τους παράγοντες των ομάδων που συνεργάστηκε μαζί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου έφτασε!!!

Σαν πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου εδώ και 4 χρόνια καθώς επίσης και γενικός αρχηγός 8 χρόνια νιώθω μια αγαλλίαση με την κατάσταση που οδηγούνται τα σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας,  κύριοι που είστε στην ΕΠΣΑ Αιτωλοακαρνανίας,  κύριοι προπονητές,  και κύριοι ποδοσφαιριστές.

Εδω και τρία χρόνια λέω μέσα και έξω από τα αποδυτήρια ότι κάποια στιγμή θα μας ψάχνεται να μας βρείτε και θα μας «παρακαλάτε»  να ξανά-φτιάξουμε το ποδόσφαιρο που ξέραμε εδώ και 8 χρόνια. Δεν είπαμε ότι είμαστε τέλειοι, και  οτι δεν κάνουμε λάθη αλλά προσπαθήσαμε για το καλύτερο για εσάς που τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε για τα επόμενα χρόνια είτε είστε προπονητές, είτε είστε ποδοσφαιριστές!!!

Όπως η Ελλάδα και οι κυβερνόντες της «πλήρωσε» τα χρήματα που έδιναν ανεξέλεγκτα στον κάθε πικραμένο χωρίς να σκεφτούν πως αυτά τα χρήματα θα  επιστρέψουν πάλι στην θέση τους για να  έρθει πάλι η οικονομία στην φυσιολογική της θέση, έτσι τώρα και εμείς βάζουμε τέλος σε αυτό το ανεξέλεγκτο κομμάτι του ερασιτεχνικοί ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Είναι λυπηρό αυτό που θα συμβεί αλλά ίσως είναι η αρχή για να χτυπήσει το καμπανάκι και ο ήχος να φτάσει για τα καλά σε αυτούς που μας διοικούν και σε αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν το 2022 να μας δουλέψουν.

Κύριοι του ποδοσφαίρου με αυτή την ανακοίνωση θέλω να περάσω ένα μήνυμα το οποίο καλό είναι να σκεφτείτε τι θα κάνετε από δω και στο εξής για να μην βρεθείτε στην θέση που έχουν βρεθεί στο παρελθόν πολύ παράγοντες!!!

Στην απογοήτευση , στην στεναχώρια στο άγχος στην απόρριψη και το πιο σημαντικό στο «ξέχασμα» όλων αυτών που έχουν ματώσει για το ποδόσφαιρο και στο τέλος ακούνε και κουβέντες!!!!

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον Κώστα Τσατσαράγκο που ήταν δίπλα μου τα 3 χρόνια που βρισκόμουν στην θέση του προέδρου. Το μόνο που μας μένει είναι ότι η φιλία μας έγινε πιο δυνατή και θα συνεχίσει ακόμα πιο δυνατότερη!!

Από παράγοντες θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μπουραλέξη γιατί μετά από ένα πρωτάθλημα με τόσο πίεση και με τόσα έξοδα βοήθησε και αυτός με τον τρόπο του σε πολλά σημεία, με διάφορους τρόπους τα τελευταία χρόνια που γνωριζόμαστε και από αυτό το κομμάτι βγήκαμε πιο ενωμένοι!!!

Τον πρώην πρόεδρο του Απόλλωνα Δοκιμίου Βασίλη Κορομηλά που τον σέβομαι πάρα πολύ και είχαμε πολλές φορές ωραίες συζητήσεις για το μέλλον του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Τον Χρυσόστομο Φεγγούλη, τον Λεωνίδα Μπαρμπάτση τον Λεωνίδα  Μέρμηγκα και  τον πρόεδρο του Άρη Λεπενους Δημήτρη Αυδή, και γενικά με όσους βρεθήκαμε  στο «ίδιο  τραπέζι» μιλώντας για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Τάγκαλο που εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε μια  «φιλία»  ,που αιτία της φιλίας μας ήταν το ποδόσφαιρο καθώς επίσης και ένα  μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Παναιτωλικού για το ενδιαφέρον και την φιλοξενία , και για ότι έχουν κάνει μέχρι στιγμής,και για ότι θέλουν να κάνουν στον νόμο Αιτωλοακαρνανίας για να πάει μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Για τον επίλογο θα ήθελα να επισημάνω τα εξής

Η ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου και για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 ό δεν θα αγωνισθεί  στη Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ γιατί δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ψηφίσει στις εκλογές που έγιναν. θα σκεφτούμε αν θα συμμετέχουμε  ακόμη και στην Β κατηγορία.!!

Ο στόχος πλέον του συλλόγου  είναι να γίνουν  3 ομάδες για το παιδικό πρωτάθλημα από παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου!!

Επίσης κάποιοι παράγοντες που συνεχίζουν  την «παράδοση της προδοσίας» από την εποχή του Κολοκοτρώνη και του Παπαφλέσσα, που περίμεναν τον Μαυροκορδατο να πάει να πολεμήσει μαζι τους, για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Τούρκους και τελικά ο Μαυροκορδάτος έγινε Αφαντοκορδάτος.!!!!

Όποιος το κατάλαβε το κατάλαβε.!!!!

Υ.Γ. Με νεότερη ανακοίνωση θα «ευχαριστήσω» ποδοσφαιριστές οι οποίοι βοήθησαν τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Με τιμή

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Θέρμου

Δημήτρης Σταυροθανασόπουλος