Εντυπωσίασε η κολυμβήτρια  του Ναυτκού Ομίλου Αγρινίου Μαριάννα Κατσαντώνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών, και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ»

Εξαιρετική ήταν η  εμφάνιση της αθλήτριάς μας Μαριάννας Κατσαντώνη, του συλλόγου μας Ν.Ο.Α. (Ναυτικός Όμιλος Αγρινίου 1975), στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Αθηνών στις 13 -16/07/2022. Η κολυμβήτρια μας έπειτα από μια αρκετά πιεστική αγωνιστική χρονιά, κατάφερε να προκριθεί στον τελικό των 200μ. πρόσθιο κερδίζοντας  την 5η θέση πανελλαδικά. Εξέχουσας σημασίας έχει ωστόσο και ο τερματισμός της στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο καταλαμβάνοντας  την 11η θέση.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο δύσκολο έργο που επιτελούν καθώς  και τα συγχαρητήριά μας στον προπονητή του προ-αγωνιστικού και αγωνιστικού τμήματος Βασίλειο Ζαφείρη, καθώς και τον προπονητή της μικρής πισίνας Σωτήρη Γιαννακόπουλο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα ευχαριστήρια στο πρόεδρο του συλλόγου Σεραφείμ Γιαννόπουλο για την στήριξη του όλον αυτό τον καιρό στις προσπάθειές μας.