Μια ενδιαφέρουσα παρέα στήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και αρκετά βλέμματα έπεσαν επάνω της 

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε  την Παρασκευή το βράδυ , ο πρώην αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Στάνου Γεώργιος Μπουραλέξης, και ο αντιπρόεδρος του Παναγρινιακού Παναγιώτης Νάκας, καθώς και το πρώην μελος του συλλόγου Αποστόλης Θεοδορογιάννης. (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Χρυσόστομος Φεγγούλης ενημέρωσε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τη Διοίκηση, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να δώσει δυναμικό «παρών» και την επόμενη σεζόν, καθώς επίσης τόνισε την ανάγκη να στηρίξουν την ομάδα επιχειρηματίες της πόλης για να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας το οποίο και συμμετέχει.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο υπογράφων , καθώς επίσης και το μέλος της ΑΕ Αγίου Δημητρίου Νίκος Φλώρος.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ακούστηκαν  στην συζήτηση , ο Χρυσόστομος Φεγγούλης καταστρώνει τα πλάνα του για το μέλλον της ομάδας , αν όμως υπάρχει ενδιαφέρον από πρώην παράγοντες του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τότε τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο ενδέχεται να αλλάξουν ριζικά προς το καλύτερο για την ομάδα.

Πάντως υπάρχει αγωνία για το μέλλον της ιστορικής ομάδας , οι επόμενες ημέρες θεωρούνται κρίσιμες,  αλλά αναμένεται η καλύτερη λύση για τον  σύλλογο.