Συνεχίζονται οι εγγραφές των παιδιών στην Ακαδημία Αστέρα Μεσολογγίου, που ξεκινήσαν από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022,στις εγκαταστάσεις του West Sports Center  (όπισθεν του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μεσολογγίου), καθώς ξεκίνησαν ήδη οι προπονήσεις και οι μικροί μας ποδοσφαιριστές επανήλθαν στη δράση.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του West Sports Center από τις 16:00 μέχρι στις 21:00, και για όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προπονητές -υπεύθυνους της Ακαδημίας κ. Γ. Πετσίνη: 6946842031 και Ι. Ντζιβανάκη: 6955116518. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ανά ηλικιακή Κατηγορία είναι:

Στους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων λειτουργεί καφετέρια όπου ο κάθε γονέας μπορεί να απολαύσει το καφέ, τα σνακ και τους χυμούς, παρακολουθώντας συγχρόνως τη προπόνηση του παιδιού του. Επίσης, οι ποδοσφαιρόφιλοι γονείς μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες ποδοσφαίρου Πρωταθλήματος από Ελλάδα και εξωτερικό, από τις οθόνες του West Sports Center!!

Επίσης, δίδεται η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις στους χώρους του West Sports Center για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές!

 

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους που στηρίζουν φέτος τις προσπάθειες της Ακαδημίας μας, το Κέντρο Φυσιοθεραπείας “άρθρωσις” και συγκεκριμένα τον κ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Βασίλειο καθώς και το Κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών Welcomestores Γιαγής  και προσωπικά τον κ. ΓΙΑΓΗ Δημήτρη. Η πρωτοβουλία τους να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες μας τιμά ιδιαίτερα.