Ο Όμηρος Νεοχωρίου είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει κινηθεί καθόλου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ που αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου 20 ημέρες, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΣΑ, στην συνάντηση που είχε στα μέσα του καλοκαιριού, με τους πρόεδρους των ομάδων της Α΄κατηγορίας.

Ο λόγος ; Αν και δήλωσε συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία , εντούτοις, δεν γνωρίζει αν θα μπορέσει να δηλώσει το παρών στο πρωτάθλημα!

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που πηγάζουν από το Νεοχώρι, οι πρόσφατες αρχαιρεσίες στην ΕΠΣΑ , έχουν φέρει σε κόντρα τους παράγοντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διοίκηση, και άτομα τα οποία προσπαθούν να …τρέξουν τον σύλλογο!!

Η στάση αυτή έχει τηρηθεί από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος, καθώς από τότε μέχρι σήμερα το μόνο που έγινε γνωστό είναι η δήλωση συμμετοχής  της ομάδας στην Α΄κατηγορία.

Τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας  είναι πολλά και σημαντικά, καθώς έχουν να κάνουν με τον προπονητή και τους συνεργάτες του, την προετοιμασία,  την στελέχωση του ρόστερ και φυσικά πολλά άλλα λειτουργικά που χρειάζεται μια ομάδα για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Πάντως σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να προχωρήσουν στις επόμενες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση, η αισιοδοξία δεν είναι η κατάλληλη λέξη για να περιγράψει τη ματιά με την οποία αντιμετωπίζουν το μέλλον του Όμηρου Νεοχωρίου οι άνθρωποί του.