Η ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου αναφέρει τα εξής:

Το Μάιο του 2018 η αγαπημένη μας Μαργαρίτα έφυγε πρόωρα από τη ζωή νικημένη από την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 14 ετών.
Είχαμε δώσει μια υπόσχεση.
Ότι η μνήμη της Μαργαρίτας μας θα κρατηθεί ζωντανή και ειδικά στο χώρο που όλοι την γνωρίσαμε. Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Αγρινίου όπου βρίσκονταν πάντα για να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας μας.
Η υπόσχεση αυτή τηρήθηκε από την πρώτη στιγμή. Και δε θα σταματήσει ποτέ να τηρείτε από την ομάδα μας.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου το 4ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”.
Πάντα δίπλα μας στο τουρνουά βρίσκεται ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ”. Η βοήθεια του Συλλόγου στη διεξαγωγή του τουρνουά είναι τεράστια και τα έσοδα από τα εισιτήρια των αγώνων πηγαίνουν για την ενίσχυση της “ΦΛΟΓΑΣ”.
Στο φετινό τουρνουά θα αγωνιστούν το Σάββατο οι Ακαδημίες της ομάδας μας με τις Ακαδημίες της Α.Λ.Φ.Α. 93 και στη συνέχεια η πρώτη ομάδα του Συλλόγου μας με τον Αίολο Αγυιάς. Την Κυριακή η ομάδα μας θα φιλοξενήσει την ομάδα του Λαυρίου που αγωνίζεται στη Basket League.
Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.
Η διάθεση των εισιτηρίων του τουρνουά θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου στα ακόλουθα σημεία:
– Στο φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Βότση 5.
– Στο καφέ μπαρ BLEND στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 9 και
– Στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παντελή Χατζηστυλιανού στην οδό Αφών Παναγοπούλου 11.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ