Η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων του Παναιτωλικού (Θύρα 6 – Warriors) αναφέρει τα εξής:

Με το παρόν κείμενο θέλουμε να κάνουμε μια ενημέρωση σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού για όσα εκτυλίχθηκαν χθες σχετικά με την μετακίνηση μας στο Περιστέρι.
Υπήρξε απόφαση από μέρους μας ώστε να πραγματοποιηθεί μετακίνηση με λεωφορείο, ειδικά από τη στιγμή που καμιά από τις δύο παε δεν πρόβαλλε αντίρρηση, ούτε υπήρξε υπουργική απόφαση για το αντίθετο. Σε μια έδρα που εδώ και πολλά χρόνια έχουμε τις καλύτερες σχέσεις και το γνωρίζει όλος ο κόσμος πλέον. Μάλιστα χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι το Σάββατο βράδυ υπήρξε επικοινωνία από την ασφάλεια Αγρινίου με τον οδηγό του λεωφορείου στην οποία του ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόλλημα και πως μπορεί να ξεκινήσει κανονικά, αφού φρόντισαν να του ευχηθούν και καλό ταξίδι.
Το ταξίδι μας όμως μόνο καλό δεν θα ήταν ή για την ακρίβεια δεν θα γινόταν καθόλου γιατί το πρωί της Κυριακής τα δεδομένα άλλαξαν εντελώς. Εντολές της τελευταίας στιγμής, πιέσεις από τα κεντρικά, αστείες δικαιολογίες, μετάθεση ευθυνών, μαζί με τη συνοδεία των σχετικών απειλών απέναντι στον οδηγό (“θα σου πάρουμε την άδεια και τις πινακίδες αν τολμήσεις και ξεκινήσεις”) συνθέτουν το κλίμα που συναντήσαμε λίγο πριν αναχωρήσουμε. Όλα αυτά βέβαια δεν μας αποθάρρυναν καθόλου. Το μόνο που κατάφεραν είναι να συνειδητοποιήσουμε για ακόμα μια φορά ότι ζούμε σε ένα κράτος δύο ταχυτήτων. Που αλλού είναι τυφλό κι αλλού κλείνει πονηρά το μάτι.
Το πείσμα μας και η καύλα μας για να δούμε τον Παναιτωλικό ήταν πολύ μεγαλύτερο από το μένος και τη λυσσαλέα συμπεριφορά του κ. γαλαζούλα (αξιωματούχου της ελας) και έτσι η μετακίνηση μας πραγματοποιήθηκε τελικά κανονικά παρά τις δυσκολίες, με αυτοκίνητα. Έχουμε δεσμευτεί να έχουμε παρουσία όπου αυτή είναι δυνατή και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω. Ούτε βέβαια θα κάτσουμε να πούμε ποιός ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο για όσα ζήσαμε χτες. Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Οι μηχανισμοί του κράτους είναι διαχρονικά απέναντι σε κάθε προσπάθεια των οπαδών. Θέλουν με κάθε τρόπο να κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Δυστυχώς για αυτούς είμαστε αποφασισμένοι να τους χαλάμε τα σχέδια.
WARRIORS – ΘΥΡΑ 6 EST.1981