Άλλος ένας παίκτης του Αστέρα Μεσολογγίου θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Μεσολόγγι-Αγρίνιο για να ενταχθεί στην Κ19 Παναιτωλικός, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται τόσο στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας όσο και στην ανδρική ομάδα. Ο βασικός μας τερματοφύλακας τη περσυνή σεζόν, Μάριος ΜΑΝΤΗΣ τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Super League K19.

Ο Μάριος ΜΑΝΤΗΣ ξεκίνησε κι αυτός από τις Ακαδημίες του Αστέρα Μεσολογγίου και στη συνέχεια προωθήθηκε σε ηλικία 15 χρονών στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας, παίζοντας για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού. Τη περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, έχοντας σταθερά καλή απόδοση στους αγώνες της ομάδας μας, δείχνοντας ότι αξίζει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε ανώτερο επίπεδο πρωταθλήματος.

Πιστή στη φιλοσοφία μας για προώθηση και ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου θα συνεχίσει να στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό δίδοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και να κυνηγούν το όνειρό τους.

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αστέρα Μεσολογγίου εύχεται ολόψυχα στον Μάριο καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα!!!