Στο πόσο σημαντικό ήταν το διπλό αλλά και την αγωνιστικότητα του ΟΦΗ, στάθηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος είπε μία τρομερή ατάκα για τον Καρέλη.

Με ένα πολύ σημαντικό διπλό έφυγε από την Κρήτη ο Παναιτωλικόςο οποίος νίκησε τον ΟΦΗ με 2-1 και έφτασε τους επτά βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη νίκη αλλά και στη μαχητικότητα του ΟΦΗ παρά τις απουσίες, ενώ τόνισε πως ο Καρέλης θα βάλει πολλά γκολ αν είναι… συγκεντρωμένος.

«Σημαντική νίκη απέναντι σε μία ταλαιπωρημένη ομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο, σκοράραμε, αλλά μετά σταματήσαμε να παίζουμε και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στο ματς, εκμεταλλευόμενος και την ατμόσφαιρα που έχει στην έδρα του.

Θα το έπαιρνε αυτός που το ήθελε πιο πολύ, είχε περισσότερη ποιότητα και είναι σημαντικό ότι τα καταφέραμε. Είπα στα παιδιά ότι τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνουμε.

Προσπαθούμε να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Καρέλης είναι ο επιθετικός μας και αν είναι συγκεντρωμένος και το πιστεύει, θα βάλει γκολ γιατί το έχει»