Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (10/09, 18:30). Την ημέρα του αγώνα θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η μοναδική ομάδα που δεν ανακοίνωσε αποστολή από όσες αγωνίζονται το Σάββατο (18:30, Cosmote Sport 2) είναι ο ΟΦΗ. Τα προβλήματα για τον Νίκο Νιόπλια παραμένουν πολλά. Ο Γιαννούλης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Ζερκάν έκανε ατομικό. Τοράλ και Ντουρμισάι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, Νέιρα και Τσιλιανίδης κάνουν θεραπεία. Ο Μεγιάδο δεν είναι στο 100%, αλλά υπάρχει μία πιθανότητα να μπει την τελευταία στιγμή στην αποστολή. Κάτι παραπάνω από σημαντικό το ματς για τους Κρητικούς, αφού αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι πισωγύρισμα μετά το διπλό στον Βόλο.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις περιλάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (10/09, 18:30).
Ο Κώστας Γιαννούλης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Miguel Mellado ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Mehdi Zerkane να ακολουθεί επίσης ατομικό πρόγραμμα.
Οι Jon Toral και Fjorin Durmishaj συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να κάνουν θεραπεία.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ανακοινωθεί αύριο, Σάββατο (10/09).»