Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Κωνσταντίνος Αποστολάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και σχολίασε την πορεία της ομάδας του και το καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: «Θεωρώ ότι το ξεκίνημα μας είναι πολύ καλό, η ομάδα έχει δουλέψει πολύ. Φυσικά είναι ανάλογο της προετοιμασίας που κάναμε, γενικά ο σύλλογος μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο λειτουργεί σε πολύ σωστά πλαίσια, γι’ αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο κόουτς δουλεύει εξαιρετικά. Το έχει δείξει σε όλη την καριέρα του ότι είναι προπονητής επιπέδου».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Ήμασταν παρέα αρκετά χρόνια με τον Λύρατζη στην Εθνική ομάδα, ο Λευτέρης εκτός ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι ένα πολύ καλό παιδί, υπόδειγμα αθλητή και συναθλητή. Χαίρομαι πολύ που βλέπω τον Λύρατζη, τον Τσαούση, τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που πήραν πολλές ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που βλέπω τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετά ελληνόπουλα.

Τον Κουλιεράκη δεν τον ήξερα, γιατί είναι μικρότερος από εμένα, μου έκανε εντύπωση στο μεταξύ μας παιχνίδι, έχει μεγάλες προοπτικές και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Γενικά ο ΠΑΟΚ βγάζει αρκετούς Έλληνες παίκτες και τους στηρίζει και αυτό μόνο καλό θα κάνει στην ομάδα».

Για τη σύγκριση με τον πατέρα του, Στράτο Αποστολάκη: «Το έχω συνηθίσει πλέον. Ξέρω τι ήταν ο πατέρας μου, για εμένα δεν είναι βάρος, για εμένα το όνομα είναι προνόμιο, αισθάνομαι τεράστια εκτίμηση και περηφάνια. Δύσκολο να τον ξεπεράσω, η καριέρα του είναι από τις μεγαλύτερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Δυστυχώς δεν παίρνουν πολλές ευκαιρίες οι Έλληνες παίκτες και με θλίβει, αυτό έχει αντίκρισμα στην Εθνική και θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αν έπαιζαν οι Έλληνες παίκτες και βοηθούσαμε τον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε ομάδα βλέπουμε 3-4 Έλληνες και δεν υστερούμε ταλέντου. Οι μικρές Εθνικές ομάδες πρωταγωνιστούν, κοντράρουν Γαλλία, Γερμανία, παίζουν στα ίσια με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν στηρίζουν του Έλληνες και οι ομάδες ποντάρουν τα λεφτά τους σε ξένους αμφιβόλου αξίας».

Για τον Γιώργο Δώνη: «Με τον Δώνη ξεκίνησα στον ΠΑΟ, βοήθησε πολλά παιδιά τότε και θεωρώ ότι αδικήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Έγιναν πολλά τη χρονιά που έφυγα και εγώ από την ομάδα. Την επαγγελματική μου καριέρα την οφείλω στον κ. Δώνη, με βοήθησε πολύ».