Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα πρέπει να περιμένουν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής για να μάθουν πότε και πως θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Αυτό γιατί στις 30/9 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη της ΕΠΟ με τις Ενώσεις με συζήτηση για το αθλητικό μητρώο στο πλαίσιο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της, όπως είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος, κατά την παρουσία του στην Αλεξανδρούπολη για την κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε ότι οι ομάδες του Έβρου όπως και άλλες ερασιτεχνικές σε απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές (Ιόνιο, Κυκλάδες κ.α.), θα ενισχυθούν οικονομικά από την ΕΠΟ για τα πολλά χιλιόμετρα που διανύουν για να αγωνιστούν. Η ενίσχυση θα δίνεται στις κατά τόπους Ενώσεις και στην συνέχεια οι ΕΠΣ θα την διανέμουν στις ομάδες. Μάλιστα δήλωσε πως η ενίσχυση αυτή θα είναι αυξημένη σε σχέση με άλλες φορές.

Ο κ. Μπαλτάκος σημείωσε επίσης ότι θα έρχεται συχνά στον Έβρο και το επόμενο διάστημα θα γίνουν νέα καμπ και δράσεις με ομοσπονδιακούς προπονητές στο νομό.

sportsaddict.gr