Ρεπορτάζ :Γεώργιος Πανταζόπουλος

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο ΠΑΟ Καλυβίων, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αφού απέκτησε τους ποδοσφαιριστές Κώστα Τσοπανά, μεσοαμυντικό από τον Άρη Λεπενούς και τον Χρήστο Κυτούγια, αμυντικό χαφ από τον Κεραυνό Ποταμούλας.

Η ομάδα των Καλυβίων πήρε δυο ακόμη έμπειρους παίκτες που ¨γνωρίζουν¨ τα τοπικά πρωταθλήματα και θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στη Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣΑ. Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ανακοινωθεί και οι μεταγραφές του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Ζώη από τον Κεραυνό Ποταμούλας, του μέσου Γιάννη Ζιώγα, από τον Αστέρα Αγρινίου και του αμυντικού Αλέξανδρου Σταμάτη από τον Αστέρα Καμαρούλας.

Ο ΠΑΟ Καλυβίων, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Κονδύλη, συνεχίζει την προετοιμασία στο γήπεδό του, ενώ το επόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας τον πρώτο φιλικό αγώνα του με αντίπαλο τον Κεραυνό Γαβαλούς, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει άλλος ένας αγώνας προετοιμασίας στα Καλύβια, με τον ΑΟ Σκουτεράς, χωρίς ακόμη να έχει οριστεί η ημέρα διεξαγωγής.