Ο Δημήτρης Τσουργιάννης θα αγωνίζεται από φέτος στο Αγρίνιο (Α2) και «φιλοξενήθηκε» στο ΕΟΚ WEB Radio για να μιλήσει γι’ αυτήν τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά είπε:

Για το πώς προβλέπει τη φετινή σεζόν για το Αγρίνιο: «Είμαι αισιόδοξος, μου αρέσει το κλίμα, είμαστε μια νεανική ομάδα, είμαστε όλοι καλά παιδιά και βγάζουμε ένα καλό σύνολο. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά αυτό βλέπω μέσα απ’ τις προπονήσεις. Πιστεύω θα τα πάμε πολύ καλά».

Για το φετινό στόχο του Αγρινίου: «Ακόμη δεν έχουμε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο, ούτε έχουμε κάποια πίεση, αλλά ξέρουμε πως έχουμε «χτίσει» μια αρκετά καλή ομάδα και πιστεύουμε σ’ αυτήν. Θεωρούμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε κάποιο συγκεκριμένο στόχο και πίεση».

Για το κλίμα στην ομάδα με τους δύο ξένους: «Είναι δύο ξένοι και είναι και ο Τόνι που είναι Ελληνοαμερικανός. Είναι πολύ καλά παιδιά και οι τρεις, έχουμε «δεθεί» σχεδόν μαζί, είμαστε σε καθημερινή βάση μαζί τους με τις προπονήσεις, τους βοηθάμε καιεδώ στην πόλη, έχουμε ένα ωραίο κλίμα. Είναι διαφορετικό και για ‘μένα που πρώτη φορά παίζω με κοινοτικούς παίκτες και για τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι μέχρι στιγμής τα πάμε πολύ καλά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για το πόσο θα βοηθήσει το πρωτάθλημα ο κανονισμούς με τους δύο ξένους: «Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα με τους δύο ξένους θα ‘ναι πιο δύσκολο και ίσως να βγουν και κάποιοι παίκτες που δεν το περίμεναν, αλλά και κάποιες ομάδες να τα πάνε καλύτερα λόγω αυτών. Είναι σίγουρα μια μεγάλη διαφορά για την Α2».

Για τους προσωπικούς του φετινούς στόχους: «Προσωπικά θα ήθελα εννοείται να κάνω μια πολύ καλή σεζόν, η οποία θα βγαίνει και μέσα απ’ το σύνολο της ομάδας. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν τα πήγαινα και εγώ καλά και η ομάδα, κάτι που δε συνέβη πέρυσι με το Παγκράτι. Προσωπικά δε μου άρεσε να χάνω, οπότε θέλω ένα σύνολο, θέλω και η ομάδα μου να τα πάει εξαιρετικά».