Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση η ομάδα Κ19 νίκησε με 3-2 την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο Emileon. Στο 7’ ο Αναστασόπουλος  άνοιξε το σκορ και στο επόμενο λεπτό ο Μπρατσιώτης πέτυχε δεύτερο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Χριστόπουλου στο 11’, αλλά ο Μπρατσιώτης στο 60’ έκανε το 3-1. Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΚ μείωσε με τον Μούκα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος, με την ομάδα μας να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Αγωνίστηκαν οι: Ραγιάς, Ζαβέρδας, Κοντούρης (88’ Ράδος), Νικολάου, Παχής (76’ Λέσι), Μωραΐτης, Μαυρόπουλος (88’ Μάνος), Γιωργαλής (62’ Κουνάβας), Μπρατσιώτης, Μπαρλαγιάννης (76’ Τσουμάνης), Αναστασόπουλος.

 

Η ομάδα Κ17 αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και γνώρισε την ήττα με 3-0. Κάνοντας μέτρια εμφάνιση δέχτηκε ένα γκολ στο α’ ημίχρονο (21’) και δύο στο β’ (60’, 78’) που προήλθαν από ατομικά λάθη.

Αγωνίστηκαν οι: Τάγκαλος, Γαλιάτσος, Μόκκας (57’ λ.τ. Δρακόπουλος),   Βλαχοδήμος, Καπνιάρης, Κεχαγιάς, Ελέζι (87’ Πιστικός), Μπελλάλης (73’ Γαλαζούλας), Τσιριμώκος (57’ Σαλαγιάννης), Κακιώνης (87’ Παυλίδης), Γιωτόπουλος.