Ο Παναιτωλικός παραμένει πρωτοπόρος και εκτός αγωνιστικών χώρων, τιμώντας την επέτειο μνήμης των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Πριν την σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε από τον Παναιτωλικό ένα συγκλονιστικό πανό που συνδέει τον Τίτορμο με τους χιλιάδες πρόσφυγες που εγκατέλειψαν σπίτια, οικογένειες και περιουσίες! Με αφορμή είναι η συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή η ΠΑΕ Παναιτωλικός τιμά αυτήν την ημέρα

Τότε που χιλιάδες Έλληνες άφησαν με τη βία οικογένειες, σπίτια και περιουσίες στα παράλια της Σμύρνης και έγιναν πρόσφυγες σε διάφορες περιοχές και πόλεις στην Ελλάδα. Το Αγρίνιο είναι μια από τις πόλεις της χώρας που υποδέχθηκε το προσφυγικό στοιχείο, που ακόμη και σήμερα 100 χρόνια μετά παραμένει έντονο και δραστήριο.

Πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα με την ΑΕΚ η ΠΑΕ Παναιτωλικός τίμησε τη επέτειο των 100 χρόνων με εκδήλωση μνήμης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλοακαρνανίας. Kατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες φορούσαν μαύρα μπλουζάκια με στάμπα το σκίτσο για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.