ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

https://agrinio24.gr/

Παναγρινιακός και Ζάκυνθος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου.

Μάτς με πολύ καλο ρυθμό για την περίοδο αυτή, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας, με έξι γκόλ και χαμένο πέναλτι απο τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο αλλά οι πολλές αλλαγές του Βασίλη Ξανθόπουλου στο 2ο ημίχρονο επέτρεψαν στην έμπειρη ομάδα της Ζακύνθου να πετύχει ακόμη 2 γκόλ.

Κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

4′ Γκόλ 1-0: Ο Κοντογιάννης με μεγάλη μπαλιά απο δεξιά βρίσκει αριστερά τον Μήλιο αυτός κάνει την σέντρα και ο Τσάκνης με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα

9′ Φάουλ Καρδάρη, κεφαλιά Τσιμέλι άουτ

10′ Πάσα Τσιμέλι στον Καρδάρη που κάνει το σούτ στην κίνηση και ο Μανιάτης διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

17′ Γκόλ 1-1: Σέντρα του Καρδάρη απο δεξιά και ο Σωτηρόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη

33′ Γκολ 2-1: Εκπληκτική προσπάθεια απο αριστερά του Τσάκνη που κάνει συρτή σέντρα και ο Παλιάτσας με πλασέ δίνει προβάδισμα ξανά στην ομάδα του.

39′ Γκόλ 3-1: Ο Μήλιος πίσω απο το κέντρο βγάζει κάθετη στον Τσοπανά που φεύγει στην αντεπίθεση και πασάρει στον Βασιλόγιαννη, αυτός κάνει το κοντρόλ και με σούτ δίνει προβάδισμα δύο γκόλ στον Παναγρινιακό.

42′ Καλό σούτ του Ζαχαριουδάκη η μπάλα καταλήγει άουτ

49′ Γκόλ 3-2: Ο Ζαχαριουδάκης εκμεταλλεύεται την λανθασμένη συνεννόηση μεταξύ Παλιάτσα και Φραγκούλη και με σούτ μειώνει σε 3-2

77′ Ο Τσακανίκας ανατρέπεται απο τον Κυριάζη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι. Το εκτελεί ο Κοντογιάννης η μπάλα καταλήγει στο αριστερό δοκάρι και απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

81΄Σούτ του Γιόχαν Μουλιάτι αποκρούει δύσκολα ο Μανιάτης.

89′ Γκόλ 3-3: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιόχαν Μουλιάτι λίγο έξω απο την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα του Καρκαλή.

90+ Σούτ του Γιαννόπουλου άουτ

Οι συνθέσεις

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος):

Μανιάτης (83 Καρκαλής), Παλιάτσας (80′ Γαβριήλ), Γκόλιας (57΄Καλοκαίρης), Σωτηρόπουλος (46′ Λίτσος), Φραγκούλης 64′ Τουρλίδας), Μανιώτης (83′ Αυφαντόπουλος), Τσάκνης (71 Μουχάνης), Κοντογιάννης, Βασιλόγιαννης (46′ Τσακανίκας), Μήλιος (66′ Γιαννόπουλος), Τσοπανάς (78′ Αντωνόπουλος).

Ζάκυνθος (Μάριος Παναγιώτου):

Μπλατσιώτης, Περιστέρης, Ελέζι, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Μανέ, Γουίλσον Τσιμέλι, Ζαχαριουδάκης, Καρδάρης, Καψάσκης Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μαρούδας, Μαρίνος, Κυριάζης, Γιόχαν Μουλιάτι, Φυτόπουλος, Λύρντζης, Τζανάρι, Κοντονής, Ζήβας.