Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διεξάγεται στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” το 4ο τουρνουά “Μαργαρίτα Σαπλαούρα”.
Ένα τουρνουά που αποτελεί θεσμό για τον ΑΟ Αγρινίου και συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.
Όλα τα έσοδα του τουρνουά πηγαίνουν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “ΦΛΟΓΑ” και αποτελεί για μας τεράστια τιμή το γεγονός ότι βρισκόμαστε κοντά στο Σύλλογο, με τον όποιον τρόπο μπορούμε.
Στο φετινό τουρνουά υπάρχουν αλλαγές, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστούν ομάδες των τμημάτων υποδομής, αλλά θα βρίσκεται στην πόλη μας μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο ελληνικό μπάσκετ, αυτή του Λαυρίου.
Ο αγώνας που θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα είναι αυτός ανάμεσα στην U18 του ΑΟ Αγρινίου με την U18 της ΑΛΦΑ ’93.
Στις 7 το απόγευμα η πρώτη ομάδα του ΑΟ Αγρινίου θα αντιμετωπίσει τον Αίολο Αγυιάς.
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα ο ΑΟ Αγρινίου θα τεθεί αντιμέτωπος με το Λαύριο MEGA BOLT, ομάδα που την αγωνιστική περίοδο 2020 – 21 έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος της Basket League κατακτώντας τελικά τη 2η θέση στο πρωτάθλημα.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο ΔΑΚ Αγρινίου, να παρακολουθήσει τις ομάδες που θα αγωνιστούν και να ενισχύσει το έργο της ΦΛΟΓΑΣ.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ