Τη ήττα με 5-1 γνώρισε η ΑΕ Αγίου Δημητρίου από τον Παναγρινιακό
Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής:
Η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Παναγρινιακό με 5-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική ήταν η Ένωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Στο 17′ με πλασέ εντός περιοχής ο Τουρλίδας άνοιξε το σκόρ για τον Παναγρινιακό κάνοντας το 1-0.
Στο 26′ ο Μουχάνης από τα όρια της περιοχής, με όμορφο σουτ σημείωσε το 2-0. Η ομάδα μας μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσεκούρα σε 2-1.
Στο 65ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Αντωνόπουλου ο Καπνιάς με πλασέ σημείωσε το 3-1. Στο 69′ ο Μανιώτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ με δεύτερο προσωπικό τέρμα ο Τουρλίδας στο 74′ έγραψε το 5-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 77ο λεπτό ο Κοκώνης έχασε πέναλτι, ενώ ακολούθησε διπλή εντυπωσιακή επέμβαση του Καρκαλή.
Ήταν η 4η φιλική αναμέτρηση για τον Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου”
που δείχνει ετοιμότητα ενόψει των επισήμων αναμετρήσεων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Παναγρινιακού και καλή επιτυχία στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:
Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος):
Καρκαλής, Τσακανίκας, Καλοκαίρης (79′ Φραγκούλης), Αϋφαντόπουλος, Γαβριήλ, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης (46′ Μανιώτης), Καπνιάς (71′ Τσάκνης), Αντωνόπουλος, Τουρλίδας, Μουχάνης.
Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Θεόδωρος Μουχάνης):
Κουτρούμπας (71′ Αθανασίου), Ρόκκος, Παπαγεωργίου, Τηγανίτας (75′ Τσόλκας), Λιοπύρης, Άρντο (65′ Καλοκαίρης), Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Σώζος, Πριόβολος, Κοκώνης.