Την μεταγραφική τους αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα συνεχίζουν ακάθεκτοι στον Κεραυνό Γαβαλούς προσβλέποντας στη δημιουργία ενός ιδιαίτερα αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πρίσμα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο μια ακόμη προσθήκη η οποία έρχεται να εκτοξεύσει αγωνιστικά και σε ποιότητα την ομάδα. Ο λόγος για την απόκτηση του Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Αράκυνθο Ματαράγκας και συμφώνησε με την διοίκηση του Κεραυνού να βρεθεί στο ρόστερ της ομάδας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παπαδόπουλος συμμετείχε στο  φιλικό (21/ 9) με τον Αστέρα Παντάνασσας  (φωτο) και μάλιστα πέτυχε τρια γκολ!!

Στο παρελθόν ο Παπαδόπουλος έχει αγωνισθεί σε Όμηρο Νεοχωρίου, Κεραυνό Γαβαλούς, Αράκυνθος Ματαράγκας, ΠΑΟΚ Καλυβίων, και Φλόγα Παλαιομάνινας

Ο Γιώργος  Παπαδόπουλος ευχαριστεί την διοίκηση του Αράκυνθου Ματαράγκας για την διευκόλυνση της μεταγραφής του στον Κεραυνό Γαβαλούς