Αναλυτικά οι αναρτήσεις έχουν ως εξής:

ΝΤΡΟΠΗ… 20 χρόνια πίσω
Άκουσον Άκουσον Γενική Συνέλευση σωματείου, χωρίς το σωματείο.
Κρίμα για το Καινούργιο που ανέχεται αυτό το επίπεδο δημοκρατίας.
————————————–
Καμία ενέργεια του σωματείου δεν είναι νόμιμη αν δεν ενημερώνεται το μητρώο.
Είδαμε ότι κυκλοφορεί ένα φειγ βολαν και μάλιστα με αντιποίηση τίτλου και συμβόλων για δήθεν Γεν. Συνέλευση.
Οι αλχημιστές ας προσέξουν διότι τη Δευτέρα θα ενημερωθεί το Πρωτοδικείο Αγρινίου τμήμα σωματείων για την παρανομία, ύστερα μάλιστα και από τη σημερινή απόφαση.
Εσείς αύριο ρε λεβέντες, μπορεί να κάνετε και πανηγύρια με το ΑΦΜ της ΔΟΞΑΣ, που είναι χρεωμένο στο ΑΦΜ του Προέδρου και του Γραμματέα και το οποίο πρέπει να το αναλάβει ο νόμιμος εκπρόσωπος του σωματείου, που θα αναγνωρίσει το Πρωτοδικείο και αφού δεν θα γίνει κάποια ένσταση εντός ενός μήνα από τις νόμιμες εκλογές.
Ωραία Δημοκρατία πρεσβεύουν ορισμένοι, “μπράβο” (!)
Νόμιμη διοίκηση μετά την πτώση του π. Δ Σ. ορίζεται από το νόμο μόνο από το Πρωτοδικείο.
Εκλογές πλέον γίνονται με το νόμο Αυγενακη με δικαστικό αντιπρόσωπο.
Τώρα τα περί ελεκτικής επιτροπής και μελών είναι φαιδρα κόλπα και δεν έχουν ίχνος σοβαρότητας και νομιμότητας, από και όλα αυτά που πράττουν ορισμένοι, για να γυρίσουμε 20 χρόνια πριν.
Έχουν γνώση οι φύλακες
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΓΑ 23-9_2022
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΜΗΤΡΩΟ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ.
Ας προσέξουν πλέον ορισμένοι διότι η λογοδοσία γίνεται στη ΓΓΑ τακτικά – παρανομίες κλπ κόλπα τέλος.
————————–
Γ.Γ.Α.
Αποτέλεσμα 3ου επανελέγχου αίτησης 2022 σωματείου ΛΓ29
———————
Μετά από τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε από τη Γ.Γ.Α. η αίτησή σας για το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων για το έτος 2022 έγινε αποδεκτή.
Εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το αποτέλεσμα του ελέγχου.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
Υ.Γ. Και εδώ απέτυχε το Δ.Σ. αυτό που δεν θέλουν οι ποδοσφαιριστές και οι “επενδυτές;”
ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ
Με λύπη μου είδα σε ενημερωτικό site ότι η Ε.Ε. που τυχαίνει να είμαι τακτικό μέλος για δεύτερη συνεχή θητεία, ότι αποφάσισε το ελεγκτικό όργανο τη διεξαγωγή έκτακτης Γεν. Συνέλευσης και εκλογές για τη Δευτέρα 26-09-2022, κάτι που δεν ισχύει για τους εξής λόγους:
1. Ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΕ, ποτέ δεν ενημερώθηκα, ούτε συγκλήθηκε το όργανο, ούτε και συναίνεσα, για τη σύγκλησης άλλου οργάνου της ΔΟΞΑΣ (της Γ.Σ.), όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι, μετά την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. του σωματείου, προβλέπεται συγκεκριμένη νομική διαδικασία δια του Πρωτοδικείου.
2. Σε ποιο πρακτικό φαίνεται ότι αποφασίσαμε να γίνει Γεν. Συνέλευση και δεν το γνωρίζω;
3. Μια πιθανή πλαστογραφία και αντιποίηση συμβόλων, τίτλων και θεσμών, πρέπει να γνωρίζουν οι συντάκτες της πρόσκλησης οτι επισύρει ποινικές ευθύνες.
Τέλος καταδικάζω αυτή την παρανομία, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου ως μέλος της ΕΕ και ζητώ το ίδιο να κάνουν και τα τακτικά – ενεργά μέλη του Ομίλου.
Αν δεν μπορούν κάποιοι να τρέξουν μην θέλουν από τους άλλους να κάνουν σημειωτον.
Υ Γ. 1. Με εκπλήσσει επίσης και το γεγονός πως ο Πρόεδρος Κοινότητας παραχώρησε την αίθουσα, για παράνομη πράξη χωρίς την υπογραφή των μελών της Εξ. Επιτροπής.
Υ Γ. 2. Κάνω έκκληση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να επιστρέψουν στην Ομάδα, γιατί αυτή θα υποστούν πρώτη τις συνέπειες της διάλυσης, εμείς τα ζήσαμε όλα αυτά.
Υ.Γ.3. Οφείλουν κάποιοι φίλοι και παλιοί αθλητές, να ζητήσουν συγνώμη από τον άνθρωπο που μας ενέπνευσε να βοηθήσουμε να αναγεννήσει τη ΔΌΞΑ.
Δείτε το τεράστιο έργο με το Ηλεκτρονικό Μητρώο, όταν σωματεία εθνικών κατηγοριών είναι ακόμα έξω, παράλληλα θα υπάρχει η ετήσια χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ, όπως διακήρυξη ο αρμόδιος υπουργός.
Κώστας Μηλιώνης του Ταξιάρχη
Γραμματέας Εξ. Επ. του Δ.Σ. ΔΟΞΑΣ.
Βετεράνος Ποδοσφαιριστής
– Τεχνικός Μουσικός
– Ανεξάρτητος Σύμβουλος ΑΕΠΙ – Πνευματικών δικαιωμάτων