Ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα, Γιάννης Νταλακούρας, μίλησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Αχελώου 98,4 “GOAL ΣΤΙΣ 12” με τον Αλέξανδρο Κουτσιούμπα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας της Ναυπάκτου τη φετινή σεζόν, στον σπουδαίο αγώνα της Κυριακής για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΛ, μίλησε για το θολό τοπίο που υπάρχει στη Γ’ Εθνική, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή πορεία του Παναιτωλικού.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Για το στόχο του Ναυπακτιακού τη φετινή σεζόν
Στο πρωτάθλημα επικεντρώνεται ο βασικός μας στόχος και το πως θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική, σε πρώτη φάση να μείνουμε στην κατηγορία κι ότι άλλο μπορούμε απο κει κι έπειτα.

Για τον αγώνα – πρόκληση του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΛ
Ο αγώνας με την ΑΕΛ, δημιουργεί ενθουσιασμό στους ποδοσφαιριστές . Στόχος μας να δείξουμε ωραία πράγματα μες στο γήπεδο, να μπορέσουμε να έχουμε μια μικρή πρωτοβουλία κινήσεων , όσο αυτό είναι εφικτό κόντρα σε μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε κάτι καλό. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ανάγκη την ηχηρή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο την Κυριακή, η πλειοψηφία των παικτών πρώτη φορά θα βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον . Πρέπει να ενεργοποιηθεί ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει την ομάδα, θα είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τις προηγούμενες δύο προκρίσεις.

Για το θολό τοπίο στη Γ’ Εθνική
Μας φέρνει σε δύσκολη θέση, μας ανησυχεί το θολό τοπίο στη Γ’ Εθνική. Η καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες, υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες και μικρότερων ηλικιών, θα πρέπει το κράτος να προβληματιστεί, χρειάζεται προγραμματισμός και μία βοήθεια οικονομική. Σ’ αυτή τη κατηγορία βρίσκεται αρκετό ταλέντο που θα μπορούσε να πλαισιώσει και τις μεγαλύτερες ομάδες αλλά και τις Εθνικές.

Για την φετινή πορεία του Παναιτωλικού
Γίνεται μία προσπάθεια που αρχίζει να αποδίδει καρπούς, βγάζει σταθερότητα, έχουν μείνει αρκετά παιδιά από πέρυσι που είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα αποκτάει ταυτότητα και συνοχή, μπορεί να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα.
Βλέποντας και τον αγώνα με την ΑΕΚ, έχω την εντύπωση ότι ο Παναιτωλικός έπρεπε να αφήσει περισσότερο τον εαυτό του ελεύθερο, να δημιουργήσει και να διεκδικήσει πολλά περισσότερα, μπορεί να τα καταφέρει, να γίνει πιο απελευθερωμένος, θα κερδίσει ακόμα πιο πολλά.