Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν ΑΟ Λυγιάς και Αστέρας Αγρινίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος).

Τελικό αποτέλεσμα 1-1 ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες της κατηγορίας

Στο 21ο λεπτό ο Θέμης Δημητρόπουλος  θα βρεθεί τετ α τετ απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, ο οποίος θα τον ανατρέψει κερδίζοντας πέναλτι. Το πέναλτι θα το εκτελέσει ο Βασίλης Δημητρόπουλος , όμως θα αστοχήσει στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 37΄ο Αστέρας Αγρινίου πήρε προβάδισμα με γκολ του Βαρέττα, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (0-1).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Δερβίσης ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους, αλλά 3 λεπτά αργότερα ο ΑΟ Λυγιάς έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Θέμη Δημητρόπουλου.

Στην συνέχεια η δυνατή βροχή και ο άνεμος εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν τα “αναμενόμενα”, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής: Βλάχος

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Κεφαλής

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Λυγιάς ( Φώτης Δημητρόπουλος)

Μαστροκώστας, Δημητρόπουλος Ι. (46΄Θωμόπουλος Α), Βασιλόπουλος, Κατσώνης (46΄ Δερβίσης ), Ζαρκαδούλας, Γεωργακόπουλος, Καλτσής, Κατσάμπας, Δημητρόπουλος Ε., Δημητρόπουλος Β., Γκόγκα Α.

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαιωάννου, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Κουτρομάνος, Βαρέττας, Βασιλάρης (50΄Σπυρόπουλος), Πατσέας, Παχής, Γκρίζης (50΄Μαυριφρίδης)