Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας η ΑΕ Αγίου Δημητρίου νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Άρη Αιτωλικού
Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η ομάδα μας πανηγύρισε σημαντική εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας σήμερα στο γήπεδο Κατοχής, του Άρη Αιτωλικού με 0-1.
Το γκολ της νίκης, σημείωσε ο Αλέξης Ρόκκος με ωραία κεφάλια έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κοκώνη στο 33ο λεπτό. Η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική.
Η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες και στα δύο ημίχρονα, ενώ άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας με το σφύριγμα της λήξης ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Συγχαρητηρια στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας για την πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Άρη Αιτωλικού για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων. Την επόμενη αγωνιστική (2η) η Ένωση υποδέχεται στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου την ΑΕ Μεσολογγίου (Σάββατο 12/11, 15.00).
Οι ενδεκάδες της σημερινής αναμέτρησης:
Α.Π.Σ. “Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου” (Γιώργος Γιάκος) :
Κουτρούμπας, Τηγανίτας, Πανταζή (77′ Hysenaj), Ρόκκος, Κοκώνης Ηλ. (90+3′ Παρμάκης), Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Σώζος, Πριόβολος (87′ Παπαγεωργίου).
Άρης Αιτωλικού (Ιωάννης Κοντός) :
Μπότας, Καβαλιέρης, Κοντομήτσος, Παλιάτσας, Κάκκος (81′ Φούντας), Αλμπάνης, Μούτσα, Διαμαντόπουλος (46′ Λ. Φράγκος), Πασπαλιάρης Σ. Θ. (67′ Φράγκος Α.), Πασπαλιάρης Ι., Πανόπουλος (46′ Ζέρβας)