Για την 1η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς ηττήθηκε εκτός έδρας στον Αστακό από τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 3-2.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2′ με σουτ του Ντότα μέσα από την μεγάλη περιοχή, “παγώνοντας” έτσι τους φιλοξενούμενους. Σα να μην έφτανε αυτό, στο 6′ έκαναν το 2-0 με σκόρερ τον Ταφάνι με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 18′ με σκόρερ τον Ράμμο, με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 62′ ο Ντότα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και δυσκόλεψε το έργο των παικτών της ΑΕΠ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στο 78′ με σκόρερ τον Σανιδά, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική, η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς θα υποδεχθεί τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας την Κυριακή 13/11 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Λυγιά.
Ηρακλής Αστακού (Ξενοφώντας Αθανασούλας): Γκάτσης, Λιβάνης Γ., Λιβάνης Π., Ταφάνι, Λιβάνης Θ., Μίτεφ, Ντότα, Κούμαρης, Σόμπολος (75′ Ρούσης), Κοτρότσος (62′ Τζακώστας), Μπαρμπαρούσης.
ΑΕ Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Καποδίστριας, Καραγιάννης, Ντζουμάνης, Λαουρδέκης Β., Ράμμος, Καρβούνης (46′ Μακρυκώστας), Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Σανιδάς, Λάππας.
πηγή: https://www.facebook.com/aepalaiopanagias/