Απόλυτη ισορροπία υπάρχει ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Αγρίνιο.

Έχουν διεξαχθεί συνολικά 12 αγώνες και όλα τα αποτελέσματα έχουν σημειωθεί από τέσσερις φορές.

Ο Παναιτωλικός μετρά τέσσερις νίκες, οι Πράσινοι τέσσερις και τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν την 1η Φεβρουαρίου 1976, στην πρώτη παρουσία του Παναιτωλικού στην Α’ Εθνική/Super League και αυτό είναι το πιο παραγωγικό παιχνίδι στην ιστορία των δύο ομάδων.

Η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-2 ήρθε με δύο γκολ του Ελευθεράκη και ένα του Παπαδημητρίου, ενώ για τον Παναιτωλικό σκόραραν ο Μπαλτούμας και ο Παππάς.

Μόλις σε τρεις από τις 12 αναμετρήσεις τους δεν έχει σημειωθεί γκολ, στο 0-0 του 1976-77, του 2016-17 και του 2019-20.

Με το 0-0 στις 24 Νοεμβρίου 2019 ξεκίνησε και το σερί που τρέχει ο Παναιτωλικός στις τρεις τελευταίες του εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, όπου όχι μόνο δεν έχει ηττηθεί, αλλά δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ.

Η λευκή ισοπαλία και οι δύο νίκες με 1-0 έχουν γράψει την ιστορία των τριών αναμετρήσεων, ενώ ο Παναθηναϊκός τελευταία φορά σκόραρε με τον Μπουζούκη στις 30 Ιανουαρίου 2019 και επικράτησε με 1-0.

Το δημοφιλέστερο αποτέλεσμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Αγρίνιο είναι το 1-0, με τον Παναιτωλικό να έχει τρεις νίκες με αυτό το σκορ και τον Παναθηναϊκό δύο. Ακολουθεί το 0-0 με τρεις εμφανίσεις και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν εμφανιστεί μόνο μια φορά.

12 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 9-8