Έτοιμος για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 είναι ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδεχόμενος την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος” , στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στις 3:00 μ.μ. και αναμένονται να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ν. Σταμάτης είδε να επιστρέφουν μέσα στην εβδομάδα στις προπονήσεις και να τίθενται στη διάθεσή του ο τραυματίας Αγγελάκης και οι απόντες από το προηγούμενο αγώνα Κυρίτσης και Στάθης. Η αποστολή της ομάδας μας θα είναι πλήρεις και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Η παρουσία της ομάδας μας στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην ήττα από τον Αμβρακικό Λουτρού -εκτός έδρας- μπορεί να μην συνοδεύτηκε από ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως η όλη εικόνα και παρουσία των παικτών μας ήταν αρκετά ενθαρρυντική και αισιόδοξη.

Από την άλλη πλευρά ο Όμηρος Νεοχωρίου θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσει κι αυτός τη νίκη καθώς προέρχεται από δύο συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, ένα στο Κύπελο και ένα στο πρωτάθλημα, οπότε σίγουρα θα θέλει να ανατρέψει αυτή τη κατάσταση.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΠ. – ΛΙΟΝΑΣ – ΜΠΑΞΑΣ.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρόν και σε αυτό το παιχνίδι και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του προπονητή και των παικτών για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.