ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

https://agrinio24.gr/

Α.Ο. Ελαιοφύτου και Θύελλα Παραβόλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκόλ σε ένα μέτριο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Ελαιοφύτου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλ/νίας. Ελάχιστες οι φάσεις απο τις δύο ομάδες, που είχαν και απο ένα δοκάρι, σε ένα γήπεδο που δεν ενδείκνυται να φιλοξενεί ποδοσφαιρικούς αγώνες, εν έτει 2022.

Ροή αγώνα:

4′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκοσούλα αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Θύελλας.
13′ Δυνατό σούτ Δ.Τσιρογιάννη στο οριζόντιο δοκάρι
47′ Ο Ν. Γιαννακάς κερδίζει τις κόντρες και μπαίνει στην περιοχή αλλά το πλασέ του βρίσκει την ρίζα του αριστερού δοκαριού και καταλήγει στην αγκαλιά του Γκορόγια.
48′ Εκτέλεση φάουλ του Κοκοσούλα ο Τάτσης στην πορεία της μπάλας δεν την βρίσκει καλά και καταλήγει άουτ.55΄Ο Λιάρος φεύγει στην αντεπίθεση αλλά δεν καταφέρνει να πλασάρει τον Γκορόγια που μπλοκάρει την μπάλα.
76′ Αντεπίθεση με τον Θάνο Τσιρογιάννη που πλασάρει με τον Καρόπουλο να βάζει την κόντρα και να στέλνει την μπάλα κόρνερ.
77′ Καλό σούτ του Θάνου Τσιρογιάννη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Θύελλας.
84′ Πολύ καλό σούτ του Κοκοσούλα ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής: Ζυγάς -Βοηθοί: Κακατσίδης, Κουτρομάνος.

A.O. Eλαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς): Νταλαπέρας, (35′ λ.τ. Γκορόγιας),Χαραμής, Καλύβας, Καιπάνος, Ζαφείρης, Δ. Τσιρογιάννης, Πεταρούδας, Σταλίκας (75′ Ζήσης), Α.Τσιρογιάννης, Κοκοσούλας, Τάτσης (63′ Ιωάννου)

Θύελλα Παραβόλας: Αυζωτης, Μανιάς, Στριμμένος, Λ.Καρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Ράπτης (63′ Αγκαλλιού), Ν. Γιαννακάς (86′ Α.Γιάννακάς), Σελιμάς, Μαυραγάνης, Β.Γιαννακάς, Λιάρος (75′ Α.Καρόπουλος)