Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας στην Ναύπακτο απέναντι στην ομάδα της Παλαιοπαναγιάς, μια πολύ σημαντική νίκη για την πορεία του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Αστέρα δημιούργησε πολλές φάσεις στο πρώτο ημιχρόνο με κυριότερες του Στρεμμένου στο 10′ ο οποίος σούταρε μεσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ όπως και του Κακούρη στο 15′ και στο 20′, στο 30′ απευθείας φάουλ του Κωνσταντόπουλου στο ύψος της περιοχής η μπάλα βρίσκει στο τοίχος αλλάζει πορεία και η μπάλα ελάχιστα κόρνερ. Στην επανάληψη οι ο Αστέρας μπηκε πιο δυνατά δημιούργησε φάσεις και στο 67′ ο Ντοντάι απο δεξιά με πολυ ωραία ενέργεια πασάρει στον Κακούρη στο ύψος του πέναλτι και με ωραίο πλασέ στην αριστερή γωνία του Παναγόπουλου άνοιξε το σκορ που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Παλαιοπαναγιάς δημιούργησε κάποιες φάσεις, αλλά η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα αποσόβησε καθε κίνδυνο.
Οι συνθέσεις
ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ :
Παναγόπουλος, Ντζουμάνης, Βουλγαρίδης, Καραγιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης, Μακρυκώστας(54’Παπαδόπουλος), Ρισβάς, Γιαννόπουλος, Σανιδάς, Καποδίστριας.
ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΆΝΑΣΣΑΣ :
Πριτσούλης , Κεφάλας , Μπακογιάννης (75’Σούτας), Κουμάσης , Λιόκαυτος , Έγκλι Ρέθι , Κακούρης , Κουτσιαύτης , Στρεμμένος Κ (61’Ντοντάι), Κωνσταντόπουλος , Έρι Ρέθι .