Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ο Παναγρινιακός. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου νίκησε με 2-1 στο ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας τον Ναυπακτιακό , στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο το Ναυπακτιακό Αστέρα με 1-2.
Σ ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν, η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου άνοιξε το σκορ στο 33 με πλασέ του Τσάκνη κάνοντας το 0-1.
Στο 51 χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 όταν το πέναλτι που κέρδισε ο Τσοπανάς ο Τσάκνης νικήθηκε από τον Καλαντζή. Αυτό έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που στο 58 ισοφάρισαν με ομορφο πλασέ του νεοεισελθών Αντωνιάδη.
Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Πρώτα στα 69 ο Καλαντζής έκανε εντυπωσιακή απόκρουση σε πλασέ του Τσάκνη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πανταζής από πλευράς Ναυπακτιακού σπατάλησε τεράστια ευκαιρία καθώς απέναντι από τον Μανιάτη πλάσαρε άουτ.
Το γκολ της μεγάλης νίκης ήρθε στο 78 μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Τσάκνη από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μανιώτη που από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Καλαντζή διαμορφώνοντας τελικό 1-2 δίνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας) Καλαντζής, Νικολογιάννης, Μικές, Φειδαίος (60΄Γιαννόπουλος), Σααντο, Αγκαράι (82΄Καφεντζής), Τραγουλιάς (60΄Σταθόπουλος), Πανταζής, Πετράτος (46΄Αντωνιάδης), Γεωργουσόπουλος, Σκούτας.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος) Μανιάτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Καντάνης, Τσιούνης (65΄Βασιλογιαννης), Μανιώτης (80΄Φραγκούλης), Τσάκνης, Μήλιος (65΄Κοντογιάννης), Τσοπανάς (76΄Πατίλας).