Στη Λεπενού και συγκεκριμένα στο γήπεδο των Οχθίων ταξιδεύει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, το μεσημέρι, ο Αστέρας Μεσολογγίου για να αντιμετωπίσει τους νεοφώτιστους στην Α’ Κατηγορία Άρη Λεπενούς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τη  Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και οι καιρικές συνθήκες προβλέπονται να είναι βροχερές και άστατες.

Μετά τη πρώτη του νίκη που πέτυχε τη προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, ο προπονητής της ομάδας μας Ν. Σταμάτης προετοίμασε εντατικά τους παίκτες για το προσεχές δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο μία αξιόλογη ομάδα. Μοναδικό  πρόβλημα του Αστέρα Μεσολογγίου είναι η απουσία από το Σαββατιάτικο παιχνίδι του νεαρού μέσου της ομάδας μας Α. Μαυραγάνη που ταλαιπωρείται από  ίωση και δεν θα είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι οι καλές εμφανίσεις θα συνεχιστούν και σε αυτό το παιχνίδι, ελπίζοντας να επιστρέψουν από τα Όχθια με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο νεοφώτιστος Άρης Λεπενούς είναι μια αξιόμαχη ομάδα, που έχει προσθέσει στο ρόστερ του κατά τη καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών  ορισμένους έμπειρους παίκτες με πολλές συμμετοχές στην Α’ Κατηγορία και σίγουρα θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες φέτος. Παρόλο που δεν ξεκίνησε τόσο καλά, αφού μετράει ένα βαθμό σε δύο αγώνες, εν τούτοις θα θελήσει να εκμεταλλευτεί το δεύτερο σερί εντός έδρας αγώνας για να σημειώσει τη πρώτη του νίκη.

Ο Αστέρας Μεσολογγίου τη προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Όμηρου Νεοχωρίου, ενώ ο Άρης Λεπενούς ήρθε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αντιρρίου, επίσης, εντός έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Προβίδας- Ξύστρας- Γιαννόπουλος