Ο Ατρόμητος Αντιρρίου νίκησε με 2-1 την ΑΕ Αγίου Δημητρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ

Η ενημέρωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει τα εξής:

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου στο Αντίρριο με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να μένει στους 3 βαθμούς.
Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα είχε την υπεροχή, ωστόσο το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών. Στεκόμαστε ωστόσο στη φάση του 30ου λεπτού, όταν ο Ευθυμιόπουλος έσπρωξε με δύναμη εκτός φάσης τον Τσεκούρα, ρίχνοντάς τον κάτω. Θα μπορούσε ο διαιτητής Γκιάφης να έχει αποβάλει τον παίκτη του Αντιρρίου.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, ο Ευθυμιόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0. Στο 73ο λεπτό ο Ατρόμητος Αντιρρίου έκανε δύο τα τέρματά του με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.
Η Ένωση μείωσε με τον Δημήτρη Τσεκούρα σε 2-1 στο 76′, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και πρώτη εκτός έδρας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Ατρόμητου, καλή πορεία στο πρωτάθλημα και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.
Η ομάδα μας την επόμενη (4η) αγωνιστική υποδέχεται τον Αστέρα Μεσολογγίου.
Ενδεκάδες :
Ατρόμητος Αντιρρίου (Π.Παπαποστόλου) : Κορέντης, Παναγιωτόπουλος, Κάκκος, Μανδέλος, Αμπντέλ Σαλάμ, Ζαχαρόπουλος, Ρουμπάτης (4′ Πατογιάννης), Κατσικάς (62′ Αλεξόπουλος) , Παπαποστόλου © (79′ Μιχαλόπουλος) , Ανδριτσόπουλος (83′ Αθανασόπουλος)
Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου (Γ. Γιάκος) :
Κουτρούμπας, Ρόκκος, Τηγανίτας, Πανταζή, Hysenaj, Αλπέντζος, Ηλ.Κοκώνης, Κ. Κοκώνης, Τσεκούρας © , Σώζος (46′ Σπυριλιώτης) , Πριόβολος (46′ Κωστόπουλος)