Δεύτερη νίκη για τον Ηρακλή Αστακού στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος), με σκορ 3-2 , και πρώτη ήττα για τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας,  σε ενα αμφίρροπο ματς που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Αστακού.

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με 2 γρήγορα γκολ στο 11′ και 15′ προηγήθηκε με σκορ 2-0.

Το 1-0 έγινε στο 11΄με σκόρερ τον Ρουσάι, που εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την λάθος εκτίμηση της φάσης από το τερματοφύλακα Πριτσούλη, και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαρμπαρούσης με σουτ πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ηρακλή.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αστέρα αντέδρασε άμεσα και στο 27′ αρχικά με τον Ντοντάι μείωσε σε 2-1 με σουτ μέσα απο την περιοχή,  και ο Κακούρης έφερε το ματς στα ίσια 2-2 στο 41′ , με απευθείας εκτέλεση φάουλ οπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημιχρόνο και στο 77′ η ομάδα του Αστακού με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιβάνη Π. πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αστέρας Παντάνασσας τελείωσε την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Κωνσταντόπουλου στο 90΄.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ηρακλής Αστακού

Μαλιγιάννης , Λιβάνης Γ. (55΄Κοντοζήσης), Λιβάνης Π., Ταφάνι, Μάτεβ, Ντότα (80΄ Σόμπολος), Λιβάνης Θ. (46΄Καραγιάννης), Μπαρμπαρούσης, Τσιλίκης, Ρουσάι Α. (55΄Ρουσάι Β.), Τζακώστας (80΄Κοτρότσος)

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας

Πριτσούλης, Κεφάλας, Μπακογιάννης, Λιόκαυτος, Κουμάσης, Έγκλι Ρέθι, Κακούρης, Κουτσιαύτης, Ντόνι (15′ λ.τρ. Ντοντάι) , Κωνσταντόπουλος, Έρι Ρεθι.