Στο Αγρίνιο αγωνίζεται αύριο, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, το μεσημέρι ο Αστέρας Μεσολογγίου με αντίπαλο τους γηπεδούχους Α.Ε. Αγ. Δημητρίου για τη 4η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό Δ.Α.Κ. Αγρινίου και αναμένονται να επικρατήσουν αρκετά καλές καιρικές συνθήκες.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας αγώνας για την ομάδα μας και τρίτος συνολικά σε 4 αγώνες πρωταθλήματος -ένα δύσκολο ξεκίνημα για τον Αστέρα Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα- όπου ο προπονητής Ν. Σταμάτης ετοίμασε την ομάδα μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά τις αρκετά ικανοποιητικές εμφανίσεις της ομάδας τους τρεις πρώτους αγώνες του, θεωρούμαι ότι μας λείπουν οι αντίστοιχοι βαθμοί από τα τελικά αποτελέσματα. Για τον αυριανό αγώνα η μόνη απουσία από την αποστολή της ομάδας μας θα είναι ο τιμωρημένος με μία αγωνιστική Αγγελάκης. Υπάρχει αισιοδοξία ότι οι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας θα ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα  με την ομάδα του Αγρινίου.

Από την άλλη πλευρά η ισόβαθμη ομάδα της Α.Ε. Αγ. Δημητρίου θα θελήσει κι αυτή να επιστρέψει στις επιτυχίες – μετά την ήττα με 2-1 στο Αντίρριο-και θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα μας. Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν αντίπαλοι πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους και η ομάδα μας μέτρησε ισάριθμες νίκες απέναντι στη γηπεδούχο Α.Ε. Αγ. Δημητρίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. ΛΙΟΝΑΣ – ΚΑΚΑΤΣΙΔΗΣ – ΜΠΑΞΑΣ.