Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, όχι μόνο πήραν την ισοπαλία, αλλά το έκαναν και… με χορταστικό τρόπο.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν όρεξη για ποδόσφαιρο και έτσι τελείωσαν στο… 4-4, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League U17.

Από το 1ο λεπτό είχαμε γκολ, με τον Κοντό να ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σαλαγιάννης έκανε το 1-1.

Στο 10ο λεπτό ο Γαλαζούλας ήταν αυτός που έκανε το 2-1 για τον “Τίτορμο”, ύστερα από… σύγχυση στην περιοχή του ΠΑΣ, ενώ στο 25′ ο Γαλαζούλας και πάλι με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Στο 30ο λεπτό ο Κοντός έκλεψε την μπάλα, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και πλάσαρε για το 3-2 των Γιαννιωτών, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα έκανε το… ίδιο. Έκλεψε ο Κοντός και πλάσαρε ξανά για το 3-3.

Στο 44ο λεπτό ο Μόκκας έκανε το 4-3 για τους Αγρινιώτες, μετά από λάθος της άμυνας και το τελικό 4-4 ήρθε στο… 90! Με πέναλτι ο Πάκος ολοκλήρωσε αυτή τη συγκλονιστική ματσάρα.

Συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός: Ζαραϊδόνης, Γαλιάτσος, Νταλιάννης, Καπνιάρης, Μόκκας, Σαλαγιάννης, Κεχαγιάς, Γιωτόπουλος, Ελέζι, Γαλαζούλας, Μπελλαλής

ΠΑΣ Γιάννινα: Κασιόλας, Ρίζος (81’ Λούπας), Σαούγκος, Ντώνος, Ντούκας, Πάκος, Μυρόγλου (76’ Βάσσης), Σπύρου (46’ Παλάντζας), Καμψής (65’ Ναυρόζογλου), Πλασκασοβίτης (81’ Καλαμπόκης), Κοντός