Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε την Κυριακή το μεσημέρι ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας με σκορ 5-2 απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Λυγιάς ανεβαίνοντας έτσι στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Επσα στον Α’ όμιλο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την φιλοξενούμενη ομάδα του ΑΟ Λυγιά καθώς προηγήθηκε με 0-1 στο 8′ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Β. Δημητρόπουλου και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα δυο γκολ  στην ομάδα του με σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 0-2.

Από το σημείο αυτό και μετά , ο Αστέρας φαίνεται να μπήκε τότε στο γήπεδο ανέβασε ρυθμούς και στο 28′ μετά από φάουλ του Σούτα ο Έρι Ρέθι με γυριστή κεφαλιά μείωσε σε 1-2.

Στο 33′ ο Στρεμμένος Κ. απο θέση τετ-ατετ πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια και στο 37′ ο Κακούρης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή, στην δεξιά γωνία του τέρματος ισοφάρισε σε 2-2. Στο 42′ ο ίδιος παίκτης πρόλαβε την έξοδο του Μαστροκώστα πλασάροντας σε κενή εστία με έναν από τους αμυντικούς του ΑΟ Λυγιά να διώχνει την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή, με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Παντάνασσας, ξεκίνησαν δυνατά και το δεύτερο με τον Κακούρη στο 51′ με ωραία ενέργεια από δεξιά βγάζει την συρτή σέντρα και στο ύψος του πρώτου δοκαριού με εξαιρετικό πλασέ ο Στρεμμένος έδωσε προβάδισμα με 3-2 στην ομάδα του,  και στο 59′ πάλι ο ίδιος παίκτης, βγήκε σε θέση τετ ατετ με τον Μαστροκώστα ,  αλλά αυτήν την φορά δεν αστόχησε και έκανε το 4-2.

Ο Ντοντάι στο 65 ‘ με διπλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 5-2.

Ο Αστέρας είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ,  αλλά ο Μαστροκώστας με σωστές επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε αυτό το επίπεδο, με τους φιλοξενούμενους  να έχουν  δύο καλές ευκαιρίες για ένα γκολ ακόμη αλλά ο Πριτσούλης στο 85′ και στο 90’ απομάκρυνε την μπάλα από τη εστία του.

Διαιτητής: Προβίδας

Βοηθοί: Κοσυφαρίνη, Βλάχος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας

Πριτσούλης, Σταμάτης (46΄Κεφάλας), Λιόκαυτος, Κουμάσης, Σούτας, Ρέθι Εγκλι ., Κακούρης (70΄Μπακογιάννης), Κουτσιαύτης, Στρεμμένος Κ., Ρέθι Ερι., Ντοντάι.

ΑΟ Λυγιάς

Μαστροκώστας, Αποστολόπουλος, Βασιλόπουλος, Ζαρκαδούλας, Θωμόπουλος, Δημητρόπουλος Ι. (80΄Βλασίου Π.) , Καλτσής (70΄Ζαμπάρας), Κατσάμπας (55΄Τσιριμώκος), Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος Β., Γκόγκα