Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με πάρα πολλές συγκινήσεις ο Κεραυνός Γαβαλούς κατόρθωσε να πάρει την πολύτιμη νίκη με 3-2 απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα Αγρινίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (1ος όμιλος ) της ΕΠΣΑ

Το ματς έδειξε πως θα πάει από τα πρώτα λεπτά της  αναμέτρησης. Στο 8΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γ. Παπαευθυμίου ο Παπαδόπουλος από κοντά έδωσε προβάδισμα στον Κεραυνό Γαβαλούς.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα, ένα λεπτό αργότερα από την στιγμή που εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής του Κεραυνού, με τον Παχή να σκοράρει (1-1) .

Ο Κεραυνός πήρε και πάλι προβάδισμα στο 25΄ με σκόρερ τον Γ. Παπαευθυμίου , που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την “ασίστ” του αδερφού του (Θ. Παπαευθυμίου) ,μετά από σέντρα του Βίβα από αριστερά (1-2)

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο δημιουργώντας 3 μεγάλες ευκαιρίες για ισοφάριση, που τελικά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Βαρέττας στο 35΄από κοντινή απόσταση δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα δοκάρι για τον Αστέρα Αγρίνιου σε λάθος εκτίμηση της μπάλας από αμυντικό του Κεραυνού, στην συνέχεια της φάσης ο Πατσέας με σουτ στέλνει την μπάλα προς την εστία με τον Χαραλάμπους να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Παχή, ο Τζελτζές από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά, αναγκάζει τον Κατερινόπουλο στην απόκρουση του αγώνα σε κόρνερ, με το σκορ να παραμένει στο 1-2.

Πάνω-κάτω η μπάλα και στο β΄ημίχρονο με τους γηπεδούχους στο 74΄να φέρνουν το ματς στα «ίσα» με σκόρερ τον Βαρέττα.

Το ματς δεν είχε τελειώσει σε καμία περίπτωση με τον Κεραυνό Γαβαλούς  να βρίσκει τα ψυχολογικά αποθέματα και να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 82΄με τον Γ. Παπαεθυμίου, που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Θ. Παπαευθυμίου.

Διαιτητής : Κουτρομάνος

Βοηθοί: Κακατσίδης, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Ζωγράφος, Παπαιωάννου, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος (65΄Λεχουρίτης), Τζελτζές, Βαρέτας, Βασιλάρης (55΄Γκρίζης), Μαυριφρίδης (75΄Πίτλιγκερ), Παχής, Πατσέας

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Κατερινόπουλος, Κουτσιάς, Κουλουκούρας (85΄ Μπουσδούνης), Τσιντζέλης, Χαραλάμπους, Κουζέλης, Παπαευθυμίου Γ., Μουρτζιάπης (72΄Καλατζής), Παπαδόπουλος, Παπαευθυμίου Θ., Βίβας (67΄Κερασίδης)