Η Ράκοβ Τσεστόχοβα επανήλθε δυναμικά στην ελληνική μεταγραφική επικαιρότητα. Τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί πολύ δυνατά το ενδεχόμενο η πολωνική ομάδα να αγοράσει από τον Ολυμπιακό τον Άβιλα.

Η πρωτοπόρος του πολωνικού πρωταθλήματος διατηρεί ανοιχτή την γραμμή επικοινωνίας με τη Superleague. Άλλωστε τα «ψώνια» που έχει κάνει από την Ελλάδα της έχουν βγει πραγματικά κελεπούρια. Τόσο ο Γιάννης Παπανικολάου, όσο και ο δανεικός από την ΑΕΚ Στράτος Σβάρνας αποτελούν βασικά στελέχη της Ράκοβ.

Λογικό και επόμενο ήταν οι Πολωνοί να στρέψουν το μάτι τους και πάλι προς την ελληνική αγορά για την ενίσχυσή τους. Οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν ότι άλλος ένας από τους «κομμένους» του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στο να γίνει κάτοικος Πολωνίας. Αυτός είναι ο Λεονάρντο Κούτρης για τον οποίο η Ράκοβ έχει ρίξει τα δίχτυα της εδώ και ένα περίπου μήνα.

Όμως υπάρχει και άλλο ένα όνομα που απασχολεί τους ιθύνοντες της πολωνικής ομάδας. Είναι ο Νίκος Καρέλης, που στα χέρια του ποδοσφαιρικού του πατέρα Γιάννη Αναστασίου, δείχνει να ξαναγεννιέται ποδοσφαιρικά. Έχει πετύχει ήδη 9 γκολ στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Το 30χρονο κρητικόπουλο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με τους Αγρινιώτες, οι οποίοι βέβαια δεν θα αφήσουν(εάν αφήσουν) ,ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά τους στοιχεία να φύγει έναντι πινακίου φακής.

Όπως ακούγεται ήδη στην αγορά ο Παναιτωλικός θα ξεκινήσει τις όποιες συζητήσεις από το ποσό των 600.000 ευρώ!

Ναι, καλά ακούσατε…

https://www.betcosmos.com/