Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΑΟ Χάλκειας απέναντι στον Αχιλλέα Γραμματικούς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας.

Μια νίκη που έφερε την ομάδα της Χάλκειας στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Ο Αχιλλέας Γραμματικούς γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, εντούτοις  παραμένει στην κορυφή με 9 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με γκολ από τα …αποδυτήρια στο 1΄με τον Παπαθανασόπουλο. Άμεση ισοφάριση για τον ΑΟ Χάλκειας στο 8΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημαρά. Ο Κοντός έδωσε και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1 στο 15΄) , αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και πάλι με σκόρερ τον Ζέλιο στο 36΄ (2-2) σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Δημαράς και πάλι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (60΄) έδωσε την νίκη στον ΑΟ Χάλκειας, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν την αναμέτρηση με 10 ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί :  Ροκοπάνος, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχιλλέας Γραμματικούς (Νίκος Πριόνας)

Γκουρνέλος, Κουτρουλιας, Λύγκας (65΄Κοκορώνης), Καλύβας (61΄Θεοδωρόπουλος Χ), Σταμούλης, Θεοδωρόπουλος Δ, Παπαθανασόπουλος, Μπουγάς (61΄Χρυσούλης), Θεοδωρόπουλος Δ., Θεοδωρόπουλος Α, Κοντός

ΑΟ Χάλκειας (Καλαβρουζιώτης Γ.)

Χασαπογιάννης, Μαργαρίτης, Λαουρδέκης, Καλαβρουζιώτης Η., Καλαβρουζιώτης Γ. (87΄Ζαχόπουλος), Μιτάκα (70΄Μασινάς), Δημαράς, Γιαβρούτας, Κατσαντώνης, Ζέλιος, Καλαβρουζιώτης Γ. (83΄ Καλαβριζιώτης)

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: