Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ. Από τον Φώτη Κωστούλα σε Αμερικανοπολωνους επενδυτές.. Αναμένονται εντός της ημέρας στο Αγρίνιο

Αλλαγή σελίδας στον Παναιτωλικό! Ο Φώτης Κωστούλας, σε ραντεβού που είχε με τον Αμερικανό επιχειρηματία Μάτσιελ Καμίνσκι, συμφώνησε στην παραχώρηση του πακέτου μετοχών της ομάδας.

Το χρυσό κεφάλαιο «Κωστούλας» στον Παναιτωλικό κλείνει ύστερα από χρόνια παρουσίας του στο διοικητικό θώκο της ομάδας. Ο ιστορικός ηγέτης της ομάδας του Αγρινίου, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον Αμερικανό επιχειρηματία, Μάτσιελ Καμίνσκι συμφώνησε στην παραχώρηση των μετοχών της ομάδας.

Μάλιστα, αναμένεται πολύ σύντομα να βρεθεί στο Αγρίνιο για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις

Κατά μία πηγή το deal της μεταβίβασης αφορά και τις εγκαταστάσεις της ομάδας (Emileon), ενώ «έτρεχε» για αρκετό καιρό απευθείας μεταξύ των δύο ανδρών (υπήρξαν ελάχιστοι ενδιάμεσοι).

Τι σημαίνει πλέον αυτό επί του πρακτέου; Από σήμερα (8/12) τα «καναρίνια» ανήκουν στον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο του real estate στις ΗΠΑ, αλλά και ασχολείται με το ποδόσφαιρο (στο πρόσφατο παρελθόν κινήθηκε για την αγορά της Εβερτον), ενώ η φερεγγυότητά του καλύπτει τον όρο που είχε θέσει ο Φώτης Κωστούλας για να πουλήσει, όπου ήθελε να παραχωρήσει την ομάδα σε κάποιον που εγγυάται την επόμενη ημέρα των «κυανοκίτρινων» (δεν υπάρχει κάποιος λεγόμενος όμιλος επενδυτών όπως λέγονται ή found αλλά φυσικό πρόσωπο).

Σε επίπεδο προσώπων τώρα ακόμη είναι «ρευστό» ώστε να ειπωθεί τι και πώς θα αλλάξει, αλλά δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές.