Η ανακοίνωση της ΑΕ Αγίου Δημητρίου αναφέρει :

Σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στο Λουτρό από τον Αμβρακικό με 2-1 με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 7 βαθμούς.
Η Ένωση προηγήθηκε με γκολ του Γιάννη Σώζου έπειτα απο πάσα του Πανταζή στο 39ο λεπτό. Xωρίς μαρκάρισμα στην περιοχή του Αμβρακικού, ο Σώζος με πλασέ σκόραρε. Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας σε τρία λεπτά, ούσα απρόσεκτη στην άμυνα δέχθηκε την απόλυτη ανατροπή. Στο 71ο λεπτό με κεφαλιά ο Σπύρος Κοκώνης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 1-1, ενώ στο 73ο λεπτό με δύο κεφαλιές στην περιοχή μας, τελικός αποδέκτης ο Βαγγέλης Κοκώνης με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, καθώς η Ένωση δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού.
Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη εκτός έδρας. Την επόμενη (7η) αγωνιστική υποδεχόμαστε στο ΔΑΚ Αγρινίου τον Όμηρο Νεοχωρίου. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Αμβρακικού Λουτρού για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων τη φετινή σεζόν.
Οι ενδεκάδες :
Α.Π.Σ ” Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ” (Γιώργος Γιάκος): Κουτρούμπας, Τηγανίτας, Πανταζή, Ρόκκος, Κωστόπουλος , Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Σώζος, Κοκώνης Ηλ., Σπυριλιώτης, Τσεκούρας
Αμβρακικός Λουτρού (Νίκος Μιμηγιάννης) :
Ζέρβας, Φονιάς, Κοκώνης Βαγγ., Αριστόπουλος, Παγώνης , Τάτσης, Μπαλάφας, Τσουγκρής, Καμμένος, Γιώτης, Κοκώνης Σπ.