Σαρωτικός ο ΑΟ  Ζευγαρακίου στο γήπεδο της Λυγιάς Το… κοντέρ σταμάτησε στα πέντε (0-5) κόντρα στον γηπεδούχο ΑΟ Λυγιάς

Μέχρι το 11’ άντεξαν οι γηπεδούχοι. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι φιλοξενούμενοι με σουτ του Πάγια Α. άνοιξαν το σκορ. Η ομάδα του Σπύρου Μπούρδου κατάφερε να πετύχει άλλα δυο γκολ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Κατσαβοχρήστο στο 31΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πελεκάνου. Στο 0-3 (37΄) αντιστράφηκαν οι ρόλοι και ο Πελεκάνος μετά από κάθετη μπαλιά του Κατσαβοχρήστου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα που ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πελεκάνος στο 84΄και ο Κουλουκούρας  στο 89΄διαμόρφωσαν το τελικό 0-5.

Έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τον ΑΟ Ζευγαρακίου και με 18 βαθμούς απολαμβάνει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος την μοναξιά της κορυφής!! Παρέμειναν δέκα οι βαθμοί για τον ΑΟ Λυγιάς.

 

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Μπάξας, Σπυρόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Λυγιάς ( Φώτης Δημητρόπουλος)

Παραγεώργος, Δημητρόπουλος, Βασιλόπουλος, Τσιριμώκος, Ζαρκαδούλας(82΄Βλασίου), Ζαμπάρας ( 72΄Παπαγεωργίου), Καλτσής (72΄Ντερβίσι), Κατσάμπας, Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Γκόγκα (72΄Αποστολόπουλος)

ΑΟ Ζευγαρακίου (Σπύρος Μπούρδος)

Ρόκκος, Καλογεράκης (46΄Μπανάκας), Μπίστας, Ζωγράφος, Ντόβας (76΄ Κρέτσης), Παντής, Πάγια Ρ., Κουλουκούρας, Κατσαβοχρήστος (76΄Μπάλλας), Πελεκάνος, Πάγια Α. (70΄Ζιάκας)