Πετυχαίνοντας τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Κεραυνός Γαβαλούς νίκησε με 3-0 τον Αράκυνθο Ματαράγκας στο γειτονικό ντέρμπι  των ομάδων της Μακρυνείας.

Η ομάδα του Κεραυνού ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα στο 18΄με σουτ του Γ. Παπαευθυμίου. Ο Παπαδόπουλος δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με εκπληκτικό γκολ –σουτ από πλάγια θέση έξω από τη περιοχή η μπάλα στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας–.

Στο 39΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπανάκα, ο Κούστας στην προσπάθεια που έκανε να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του (3-0).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε εκτέλεση πέναλτι στο 90΄με αποτέλεσμα να παραμείνει το 3-0 ως τελικό αποτέλεσμα

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Τάκος, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Δημήτρης Λώλος)

Κατερινόπουλος, Κουτσιάς, Μπουσδούνης (65΄Λιόντος), Τσιντζέλης, Χαραλάμπους, Κουζέλης, Παπαευθυμίου Γ., Αλεξανδρής (46΄Μουρτζιάπης), Παπαδόπουλος, Μπανάκας (46΄Παπαευθυμίου Θ.), Βίβας (61΄Καλαντζής)

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Γιώργος Κουτσονικόλας)

Λιάπης Ε., Κουτσονικόλας Α., Λιάπης Κ., Σιάσος, Μπουκουβάλας, Αλπέντζος (55΄Λάκκας), Καλύβας (61΄Τσάγκαλος), Κούστας, Παπαδόπουλος, Χήρας, Θεοδωρόπουλος Γ.