Πρόταση για τη μετονομασία του γηπέδου του Παναιτωλικού σε «Φώτης Κωστούλας» υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου. Η τοποθέτηση Μάκη Μπελεβώνη.

Η μετονομασία του γηπέδου του Παναιτωλικού σε «Φώτης Κωστούλας», προς τιμήν του απερχόμενου ιδιοκτήτη και ευεργέτη της ομάδας του Αγρινίου, προτάθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Η πρόταση είχε μεγάλη αποδοχή και τις επόμενες μέρες θα ανοίξει η συζήτηση με τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό – στον οποίο ανήκει το γήπεδο – για να δρομολογηθούν η διαδικασίες της μετονομασίας.

Το λόγο πήρε ο Μάκης Μπελεβώνης, ο οποίος είναι και Δημοτικός Σύμβουλος, ευχαριστώντας για το ενδιαφέρον, ζήτησε όμως τα λόγια να συνοδεύονται με έργα, κάνοντας λόγο το ζήτημα του δρόμου για το προπονητικό κέντρο «Emileon», που όπως τόνισε θυμίζει… βομβαρδισμένο τοπίο.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ως εκπρόσωπος της ομάδας και της διοίκησης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς συμβούλους που μίλησαν θετικά για τον Φώτη Κωστούλα, αλλά τα καλά λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις.

Εννέα χρόνια με την παρούσα δημοτική αρχή ο δρόμος προς το ”Emileon” είναι βομβαρδισμένο τοπίο. Σε αντίθεση με την απραξία που υπήρξε μέχρι σήμερα, ελπίζω τουλάχιστον να γίνουν βελτιωτικά έργα στον συγκεκριμένο δρόμο, έστω και τώρα που ο Παναιτωλικός και το ”Emileon” άλλαξαν χέρια».