Το τελευταίο του επίσημο αγώνα για το 2022 δίνει ο Αστέρας Μεσολογγίου αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, το μεσημέρι, στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου “Θ. Πασσιόπουλος”. Συγκεκριμένα η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο Αντιρρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών.

Μετά από δύο ισάριθμα αποτυχή αποτελέσματα η ομάδα μας ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσει θετικά την φετινή χρονιά, απέναντι σε έναν δυνατό και διόλου ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Η ομάδα του Αντιρρίου έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι φέτος είναι αρκετά ανταγωνιστικός αντίπαλος για κάθε ομάδα.

Η ομάδα μας, παρόλο τις θετικές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια, της λείπει το αποτέλεσμα. Ο προπονητής μας ετοίμασε τους παίκτες μες τη βδομάδα εντατικά και πιστεύει ότι θα έρθει το αποτέλεσμα που θα ανεβάσει την ψυχολογία όλων. Για το συγκεκριμένο αγώνα θα απουσιάσει μόνο ο Αγγελάκης για προσωπικούς λόγους, ενώ επιστρέφει και τίθεται στη διάθεση του προπονητή για τον αυριανό αγώνα ο Κυρίτσης, ο οποίος απουσίαζε 15 μέρες λόγω τραυματισμού.

Τη προηγούμενη αγωνιστική ο Αστέρας Μεσολογγίου έχασε εκτός έδρας από την Α.Ε. Μεσολογγίου με 5-3, ενώ η ομάδα του Αντιρρίου επικράτησε εντός έδρας του Απόλλων Δοκιμίου με 2-0.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι κ.κ. ΑΣΗΜΑΚΗΣ – ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ – ΜΠΑΞΑΣ.