Σε ένα χορταστικό ματς με πέντε γκολ και πολλές φάσεις εκατέρωθεν ο ΑΟ Σκουτεράς νίκησε με 3-2 τον Ίναχο Βάλτου την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο των Χαλκιόπουλων.

Οι νικητές πήραν προβάδισμα στο 32΄με σουτ από τον Σκεβα (0-1) σκορ πρώτου ημιχρόνου. Στο 55΄με κοντινή προβολή ο Κ. Καραγεώργος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ένα λεπτό αργότερα ο Πάνος Καρακασίδης με σουτ από πλάγια θέση, πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και μείωσε σε 1-2.

Στο 79΄ο Σκέβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα 2-3 διαμορφώθηκε στο 85΄με κοντινή προβολή του Καπετανάκη.

Οι δυο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι.

Βαθμολογική ανάσα για τον ΑΟ Σκουτεράς η σημερινή νίκη και η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα έφτασε τους 8 βαθμούς .Από την άλλη μερια  ο Ίναχος Βάλτου βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Κουτρομάνος

Βοηθοί : Γιαννόπουλος, Κασβίκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ίναχος Βάλτου (Δημήτρης Χήρας)

Σουφλάκης, Αντωνόπουλος, Βελέντζας, Μπισμπίκης, Θέμης Αυγέρης, Μπούρος, Μαργαρίτης (Ζαβός) , Καπετανάκης, Κουτσικάκης, Χρήστος Αυγέρης, Καρακασίδης

ΑΟ Σκουτεράς (Γιώργος Αρμύρας)

Κόκκαλης, Γιαννοκώστας, Κωστόπουλος Γ., (25΄Κοκώνης Β), Κωστόπουλος Δ., Πιστιόλης, Σταμάτης (91΄Γρίβας), Κωστάκης, Αρμύρας Γ., Καραγεώργος, Σκέβας, Κοκώνης Ν. (57΄Αντωνόπουλος)