Μουντιάλ 2022: Η εθνική Αργεντινής κατέκτησε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τρόπαιο έπειτα από 36 ολόκληρα χρόνια και κάποιοι φίλαθλοι… ξεσάλωσαν.

Για παράδειγμα, μία γυναίκα έβγαλε την μπλούζα της στις εξέδρες του σταδίου Λουσαΐλ στο Κατάρ και έμεινε γυμνή από τη μέση και πάνω!

Το πλάνο αυτό αποτυπώθηκε από κάμεραμαν και έχει κάνει τον γύρο των social media.

Στο Κατάρ, ως γνωστόν, η νομοθεσία είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν ακάλυπτα λαιμό και ώμους, ακόμη υποχρεούνται να φορούν μακρύ παντελόνι ή φούστα που θα καλύπτει τα πόδια.

Η συγκεκριμένη οπαδός, πάντως, απείχε πολύ απ’ αυτό που λέμε… γράμμα του νόμου.

Το ερώτημα πλέον είναι αν θα συλληφθεί από τις αρχές της χώρας ή αν θα τη γλιτώσει κατ’ εξαίρεση λόγω υπερβολικής ευφορίας.

Η απόφαση να διεξαχθεί η διοργάνωση στο Κατάρ δεν χαιρετίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων.

Ένας από τους λόγους είναι η υπέρμετρη αυστηρότητα στους νόμους, εν συγκρίσει φυσικά με αυτό που έχει οριστεί να λέμε «δυτικός τρόπος ζωής».

Στα σχόλια, τα οποία αφορούν το συγκεκριμένο πλάνο, πολλοί είναι εκείνοι που αποδοκιμάζουν την ενέργεια της οπαδού.

Θεωρούν δηλαδή ότι θα έπρεπε να μην ξεφύγει σε τέτοιο βαθμό, τηρώντας τουλάχιστον τα προσχήματα.

Κάποιοι άλλοι… αποθεώνουν την οπαδό – προφανώς επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις υπερισχύει το χιούμορ και η χαλαρότητα των social media.

Φανταστείτε, πάντως, να αναλάβει η Αργεντινή τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να το κατακτήσει εντός έδρας! Σε μία τέτοια περίπτωση, οι σκηνοθέτες δεν θα… προλαβαίνουν να «παίρνουν» τέτοια πλάνα.

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο από το Μουντιάλ 2022: